Destek Yayınları Istanbul'un Gizli Tarihi

271,18 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Istanbul'un Gizli Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okuyankafa Satıcı Ünvanı: YENİ ALAN YAYINCILIK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948002588100016 Vergi Kimlik Numarası: 9480025881
    Bu ürün Okuyankafa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İstanbul'un Gizli Tarihi Ürün Adı : İstanbul'un Gizli Tarihi Yayınevi : Destek Yayınları Yazar : Pelin Çift,Erhan Altunay Kategori : Araştırma - İnceleme Stok Kodu : 9786053115083 Sayfa Sayısı : 256 Boyut : 13,5x21 Basım Tarihi : 2022 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Mesih beklentisi içinde olanlar dünyayı nasıl şekillendiriyor? Kıyamet Bekçileri'ne göre Kutsal Kan İstanbul'a nasıl geldi? Kehanetlerde Türkiye neden bu kadar önemli? Türkiye'yi ele geçirme planlarını kehanetlere nasıl dayandırıyorlar? Şövalyeler ve Papalık Osmanlı üzerinde hangi gizli planları kurdu? İşbirlikçileri nasıl kullandılar? Osmanlı'nın ilk masonları kimlerdi? Mason locaları nasıl kuruldu? Finansal kirli oyunun gizli tarihinde neler var? Rothschild parası Osmanlı topraklarına nasıl geldi? Osmanlı'yı paylaşma planında Amerika ne kadar etkili oldu? İstanbul beş yıl boyunca nasıl işgal altında kaldı, neler yaşandı? İşgalciler, içeride kimlerle anlaştılar?

Ürün Özellikleri

  • Yazar Pelin Çift
Geri Bildirim Ver