Destek Yayınları Hakan Mengüç Ben Ney’im

264 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,50 TL
Kurumsal Fatura
214,28 TL189,04 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Hakan Mengüç Ben Ney’im

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • :Başkalarının grltsn değil, kalbinin fısıltısını dinle...” Bu bir yolculuk. Neyin sazlıkta başlayıp neyzenin nefesiyle ruh bulduğu olgunlaşma yolculuğu... Kapıları sana açılan, sende başlayıp sende biten bir tekaml... İlişkinde, bedeninde, zihninde ve kazancında hayatını dengelemek yolunda verdiğin btn çabalarına rehberlik etmek zere yazılmış olan bu kitap, bir başına aralamayı başaramadığın kapıları ardına kadar açabilmek için buluştu seninle. Aslında muhtaç olduğun bilgi hep ortadaydı. Yaradan seninle her an konuştu ama duyamadın, çnk zihnin fazla grltlyd. Sana yardımcı olabilecek insanlar hep vardı ama sen onları hayatına dahil etmedin çnk kalbin başkalarına gvenmeyi unuttu. önne çıkan her engelden kaçındın, çnk içinde uykuya bıraktığın potansiyelinden çoktan vazgeçtin. Her şeyin aslında mmkn olabileceğine dair inancını yitirdin. Hayatın içinde kazanmak, başarmak ve yetişmek için srekli koşturdun ama hiçbir şeye yetişemedin çnk zaman seni artık esir aldı. öyle hızlısın, öyle meşgulsn ki, bedenin artık ruhunun önne geçti. Şimdi bu kitapta durmayı öğreneceksin. Yavaşlığı keşfettiğinde bedenin ruhuna kavuşmanın coşkusunu yaşayacak. Burada doğru nefes almayı öğreneceksin. İlişkilerini, işini, kazancını ve sağlığını yeniden inşa edeceksin. Unuttuğun ne varsa, şimdi her şeyi hatırlayacaksın. Kendinden yeni bir sen var edeceksin. Memnun olmadığın her şeyi yıkma ve yeniden inşa etme zamanı. Korkma, ihtiyacın olan gç sende zaten var. Ben sadece bulmana yardım edeceğim...

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hakan Mengüç
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Ben Ney’im Hakan Mengüç

İnsanlar her zorluğun altından kalkabilecek bir güç ile dünyaya gelir. Fakat yalnızca görmesini bilen kişiler bu gücün farkına varır ve kullanmayı başarır. Hakan Mengüç tarafından kaleme alınan Ben Ney’im kitabı da okuyucularına içlerindeki gücü ortaya çıkarmalarında yardımcı olur. kitap bireyin bunalımlar ve kötü dönemler geçirdiği dönemlerde kalbinin fısıltısını dinleyemesinin yollarını gösterir. İçten gelen bir aydınlanma ile okuyucunun kendini gerçekleştirmesine yardımcı olur. Bu kitap ile varlığından haberiniz bile olmayan önemli yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

  • Akıcı dili sayesinde tek solukta okuyacağınız Hakan Mengüç Ben Ney'im kitabı 320 sayfadan oluşur.
  • Hakan Mengüç Ben Ney'im 465292 felsefe kategorisindedir ve her yaştan insana hitap eder.
  • 13,5 x 21 cm ebatlarına sahip olan bu eser Destek Yayınları kalitesi ile okuyuculara sunulur.

Destek Yayınları Ben Ney’im Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Destek Yayınları Hakan Mengüç Ben Ney’im 465292

Hakan Mengüç Ben Ney'im konusu birkaç kelime ile anlatılamayacak kadar derin bir yolculuk içerir. Felsefe kategorisinde yer alan bu eser kelimelerin büyüsü ve Hakan Mengüç’ün uzmanlığı ile okuyucularında derin etkiler bırakır. Hakan Mengüç Ben Ney'im kitap özeti insanın kendi potansiyelini keşfetme macerası olarak yapılabilir. Ancak bu macera hayat boyu devam eder ve yalnızca bakmayı bilenleri kendi içlerindeki gücü görebilir. Yazar etrafınıza kalp gözü ile bakmayı başarabilirseniz size yardımcı olacak insanları bulabilir, gerekli bilgileri edinebilirsiniz mottosunu açıklar. İnsanın kendi ruhunu keşfetmesinin öğrenilebilecek bir şey olduğunu açıklar. Eser, mutsuz olduğunuz durumları ortadan kaldırmanın mümkün olduğundan bahseder. Böylece her insan için yepyeni bir hayata sahip olma ihtimali her zaman vardır bakış açısı yansıtılır.

Destek Yayınları Ben Ney’im Kitabının Yazarı Kimdir?

Destek Yayınları Ben Neyim kitabı son yılların en çok sevilen ve tercih edilen eserlerinin başında gelir. Bu kitabın bu kadar çok ilgi çekmesinin başlıca sebebi usta kalemi ile her satırda okuyucularını bir yolculuğa çıkaran Hakan Mengüç’tür. Bursa’da hayata gözlerini açan yazar kendini bildiğinden beri müzik tutkusuna sahiptir. Bu tutkusunun zamanla gelişerek piyano ve ney enstrümanlarında profesyonelleşmesine yardımcı olduğunu belirten yazar edebiyat alanındaki eserleri ile beğeni toplar. Bu ilgisini geliştirmek için Uludağ Üniversitesi’nde konservatuar bölümünde okuyan Mengüç, sonrasında Mevlevi geleneğine olan ilgisinin peşinden giderek “Mevlana Terapisi” eğitimini tamamlamıştır. Yazarın hem ney dinletileri hem de düzenlediği terapiler birçok insanın ilgisini çekmektedir. Hakan Mengüç Ben Ney'im kitabı yorumları ve geri dönüşlerinden anlaşılacağı üzere okuyucular üzerinde önemli bir etki bırakmayı başaran yazarlar arasındadır.

Destek Yayınları Ben Ney’im Kitabını Kimler Almalıdır?

Günümüzde Hakan Mengüç Ben Ney'im kitabından sözler özellikle sosyal medyada birçok insanın karşısına çıkmaktadır. Bunun asıl sebebi kitabın pek çok insana hitap ediyor olmasıdır. Her yaştan ve toplumun her kesiminden insanın okuması gereken bu etkileyici eser, hayat yolculuğu hakkında ruhu keşfetme yollarını gösterir. İnsanın içerisindeki gücü ortaya çıkarmasına yardımcı olan kitap, kendi kitlesinde büyük yankı uyandırmıştır. Bu eser yeni dünyanın keşmekeşi içerisinde bireye nefes almanın yollarını gösterir. Bireyin benliğini, geleceğini ve ilişkilerini yeniden inşa etmesi için farkındalığı geliştirir. Ayrıca Hakan Mengüç Ben Ney'im fiyat açısından da oldukça avantajlıdır. Her bütçeye uygun olan bu önemli eser kütüphanenizde mutlaka bulunması gereken kitaplar arasında yer alır. Siz de içinizde saklı olan gücü ortaya çıkarmak ve kendinize yeni bir yol çizmek için bu eserin size eşlik etmesine izin verebilirsiniz. Bu pozitif ve etkileyici kitabı uygun fiyat avantajıyla satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklar için milyonlarca kullanıcı gibi siz de Trendyol’a güvenebilirsiniz.