Destek Yayınları Bambaşka - Kahraman Tazeoğlu

23,50 TL

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Bambaşka - Kahraman Tazeoğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapEvi Satıcı Ünvanı: MK YAYINCILIK YAPIMCILIK İLETİŞİM REKLAMCILIK TURİZM DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622161416700001 Vergi Kimlik Numarası: 6221614167
    Bu ürün KitapEvi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1Bambaşka - Kahraman Tazeoğlu1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kahraman Tazeoğlu
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Bambaşka - Kahraman Tazeoğlu

Aşk romanlarının usta ve başarılı yazarlarından biri olan Kahraman Tazeoğlu, birçok eser kaleme alır. Bu eserler arasında yer alan Destek Yayınları Bambaşka, sizlere eşsiz bir kitap okuma deneyimi sunar. Yazar, eserde birçok aşk hikayesinden bahseder. Deneme türünde yazılan Bambaşka isimli bu eser sürükleyici bir anlatıma sahiptir. Hızlıca okuyup bitirecebileceğiniz kitap sıklıkla tercih edilen eserler arasında yer alır. Destek yayınları sayesinde de bu eser geniş kitlelere ulaşır. Geniş kitlelere hitap eden bu okuma kitabı ciltsiz ve 230 sayfadan oluşur. Bu eser sayesinde eşsiz bir aşk hikayesine tanık olabilmeniz mümkündür. Eseri kendiniz ya da sevdikleriniz için edinebilirsiniz. Boş zamanlarınızı ya da yolculuklarda geçirdiğiniz vakti Bambaşka eserini okuyarak değerlendirebilirsiniz.

  • 230 sayfa ve ciltsiz baskı
  • Anlaşılır ve sade dil
  • Akıcı kitap

Sürükleyici Destek Yayınları Bambaşka Kitabı

Sürükleyici Destek Yayınları Bambaşka Kitabı

Türk edebiyatının ilgiyle okunan ve takip edilen yazarlarından biri olan Tazeoğlu, 2001 yılında ilk kitabını çıkarır. İlk kitabını çıkardıktan sonra kaleme yeni hikayeler alarak okurlar ile buluşturmaya devam eder. Yazdığı birçok kitabın ardından Kahraman Tazeoğlu Bambaşka kitabını yazarak ön plana çıkar. Yazar eserini yalın, sade ve anlaşılır bir dil kullanarak oluşturur. Bu sayede de her yaştan ve kesimden okuyucuya ulaşabilmek mümkün olur. Aynı zamanda akıcı bir dille kaleme alınan kitap, sürükleyici anlatımı ile de sizleri etkiler. Eserin içeriğinde, aşk teması içeren kısa hikayeler, sözler ve yer yer de şiirlere yer verilir. Duygulu bir anlatımıyla okurların beğenisini ve ilgisini toplayan bu ürün, başucu kitaplarınız arasında yer alabilir. Yorucu bir günün ardından sizi dinlendirecek ve sakinleştirecek olan bu kitabı okumaya başlayabilirsiniz.

Anlaşılır Anlatımı ile Destek Yayınları Bambaşka Kitabı

Anlaşılır Anlatımı ile Destek Yayınları Bambaşka Kitabı

Her yaş grubunun ilgiyle okuyacağı bu kitap, akıcı anlatımı ile beğeninize sunulur. Aşk ve sevgi gibi konulardan bahseden eser içinde adeta kendinizden bir parça bulabilirsiniz. Kahraman Tazeoğlu'na ait eser, herkesin kitaplığında bulunması gereken kitaplardan bir tanesidir. Kitap içeriğinde birden çok hikayeye yer verilir. 230 sayfadan oluşması kısa süre içerisinde bitirmenizi sağlar. Böylelikle okumak daha kolay ve dinlendirici hale gelir. Eserin ilk basımı 2015 yılında Destek Yayınları tarafından gerçekleştirilir. Sevgi, aşk, sitem, ayrılık ve hasret gibi konuları ele alan kitap okurlarını adeta büyüler. Destek Yayınları Bambaşka kullananlar, kitabı kısa sürede okuduğunu belirtirler. Yapılan yorum ve görüşlerden yola çıkarak eser hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürüne sahip olup okuyabilirsiniz. Okuduktan sonra kütüphanenize koyabilir ya da sevdiklerinize verebilirsiniz. Böylece hikayeler üzerine konuşup keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Destek Yayınları Bambaşka Eseri Fiyatı

Bütçenize Uygun Destek Yayınları Bambaşka Eseri Fiyatı

Başta genç ve yetişkin bireyler olmak üzere her yaş grubunun kitapseverin tercih listelerinin ilk sıralarında yer alan eser, sizlere keyif dolu anlar yaşatır. Aynı zamanda motive eder ve rahatlamanızda yardımcı olur. Kahraman Tazeoğlu eserini anlaşılır ve sade bir dil kullanarak kaleme alır. Böylelikle her yaştan okur kolaylıkla kitabı anlayabilir. Destek Yayınları Bambaşka fiyatı ürünün baskısı, kağıt kalitesi ve diğer özellikleri ön planda tutularak belirlenir. Oldukça avantajlı fiyata sahip olan bu kitap, herkes tarafından kolaylıkla ulaşabilir hale gelir. Destek Yayınları Bambaşka yorumları ve önerilerinden yola çıkarak kitapla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmeniz mümkündür. Eserle ilgili merak ettiğiniz detayları öğrendikten sonra kararınızı verebilirsiniz. Akıcı dili ile adeta kendinizi kitaba kaptıracağınız bu ürüne dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir ve keyifli bir şekilde okuyarak, kitabın tadını çıkarabilirsiniz.