Derwent Mürekkep Bazlı Suluboya Kalem Yedeği : Cadmium Orange (0250)

192 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Derwent Mürekkep Bazlı Suluboya Kalem Yedeği : Cadmium Orange (0250)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Box Satıcı Ünvanı: SEMA SANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7430173816
    Bu ürün Art Box tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dement ınktense, kalem ve mürekkebin parlak yoğunluğunu çizgi ve boyama çok yönlülüğü ile birleştirir. Inktense mürekkep kalemleri 72 renkten oluşmaktadır. Kuru olduğu için diğer kalemlere göre daha kalıcıdır. Yoğun ve canlı renkleri kat kat kullanmanız mümkündür. Derwent ınktense kalemleri su ile dağıtabilirsiniz. Diğer serilere göre daha kapatıcı renkleri vardır. Su ile karıştırıldığında mürekkep benzeri renk oluşturan çok yönlü suda çözünebilen kalemlerdir. Diğer serilerle birlikte kullanıma uygundur. Kalıcı olduğu için kuruduktan sonra önceki katmanı etkilemeden üzerinde çalışabilirsiniz. Kumaş, kağıt ve diğer yüzeylerde kullanım için uygundur. Bu, 72 saf, çarpıcı, suda çözünür mürekkep kurşun kalemler ve kalem ve sulu boya teknikleri için kullanılan bir taslak kalemden oluşan heyecan verici bir ürün yelpazesidir. Illüstratörler, tasarımcılar ve öğrencilerin yanı sıra kalem ve sulu boya tarzı çizimler ve çiçek resimleri için mükemmeldir. Saf, canlı renkler, yarı saydam mürekkep benzeri bir etki bırakmak için sulandırılabilir. Kuruduktan sonra, sulandırılmış renkler kalıcıdır ve ıslak veya kuru diğer ortamlarla karıştırılabilir. Tekli kalemler, 6 kalemlik blister, 12 kalemlik kutu, 24 kalemlik kutu, 36 kalemlik kutu ve 72 kalemlik kutuda mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver