DEROL Dudak Dolgunlaştırıcı & Dudak Nemlendirici & Dudak Parlatıcı Balm 2’li Set

Ürün Bilgileri

DEROL Dudak Dolgunlaştırıcı & Dudak Nemlendirici & Dudak Parlatıcı Balm 2’li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEROL COSMETİCS Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9100080573
    Bu ürün DEROL COSMETİCS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not:Ambalajı açılmış ürünler hijyen acısından iade kabul edilmememktedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver

Derol Dudak Dolgunlaştırıcı & Parlatıcı & Nemlendirici Lip Gloss 2’li Set

Kadınlar günlük yaşamda bakımlı ve güzel görünüme sahip olmaları için birçok ürün kullanırlar. Kullanılan ürünler, vücudun yerlerine çeşitlilik gösterir. Yüz kısımlarında en çok dikkat çeken bölgeler gözler ve dudaklar olarak ön plana çıkar. Derol dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı & nemlendirici lip gloss 2’li set sayesinde dudakların daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olması sağlanır. Kullanımı yapılan bu ürün, dudaklardan geçen kan dolaşımına etki ederek istenilen kıvama gelmesine katkı sağlar. Dudakların dolgun ve parlak görülmesi, karşı cinse karşı olan çekiciliği de artırır. Dudakların dolgun bir şekil alması ve parlaklığı kişiye özgüven kattığı da bilinir. Lip gloss, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu aşamada Derol lip gloss devreye girerek müşterinin ihtiyacı olan ürüne kolay bir şekilde kavuşmasını sağlar.

  • Parlak görünüm
  • Dolgunluk etkisi
  • Pratik kullanım

Derol Dudak Dolgunlaştırıcı Gloss 2’li Set Avantajları

Derol Dudak Dolgunlaştırıcı Gloss 2’li Set Avantajları

Kadınların dudaklarındaki dolgunluk ve parlaklık hissi, kendilerine olan özgüvenlerini de üst seviyeye çıkarır. Durum böyle olunca kadınların günlük yaşamda söz sahibi olması da daha kolay bir hal alır. Derol dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı & nemlendirici lip gloss 2’li set kullananlar genelde üründen oldukça memnun kalırlar. Sık kullanılan bu ürünün dudaklara olan bir başka katkısı ise nemliliği sağlamasıdır. Dudağın sürekli olarak nemli bir şekilde kalması demek çatlamaların önüne geçmesi anlamı taşır. Dudak çevresinde meydana gelen kırışıklıklar ya da çizgiler, dolgunlaştırıcı sayesinde ortadan kaldırılır. Bu da kişinin daha genç bir görünüme sahip olmasına katkı sağlar. Ürünün içeriğinde bulunan doğal karışımlar, müşteriye herhangi bir zarar vermez. Bu sayede istediğiniz dolgun ve parlak görünüme hem kısa sürede hem de sağlıklı bir şekilde kavuşabilirsiniz.

Kaliteli Derol Dudak Nemlendirici Lip 2’li Set

Kaliteli Derol Dudak Nemlendirici Lip 2’li Set

Dudak dolgunlaştırıcı ve parlatıcılar arasında kendine üst seviyede yer bulan Derol markası, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı her zaman öncelikli amaç olarak benimser. Dudak dolgunlaştırıcı parlatıcı, besleyici içeriği ile de ön plana çıkar. Derol dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı & nemlendirici lip gloss 2’li set yorum çeşitliliği açısından da son derece fazla tercih edildiğini gözler önüne serer. Bu sayede siz de ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Ürün içeriğinde kullanılan doğal baharat karışımları, kişilerin dudaklarında meydana gelebilecek olan deformeleri önler. Bu sayede hem canlı hem de parlak görünümlü olunmasına katkı sağlar. Bu durum da müşterilerin ürünü sıklıkla tercih etmesinde büyük oranda rol sahibi olur. Siz de beğeni kazanan bu seçeneği güven içinde satın alarak sunduğu avantajlardan iyi biçimde faydalanabilirsiniz.

Cazip Derol Dudak Parlatıcı Lip 2’li Set Fiyatları

Cazip Derol Dudak Parlatıcı Lip 2’li Set Fiyatları

Her kadın, dudaklarının doğal ve canlı bir görünüme sahip olmasını ister. Bu aşamada Derol dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı & nemlendirici lip gloss 2’li set fiyat açısından son derece cazip olması sayesinde sık sık tercih edilmesini sağlar. Bu ürünün fiyat açısından ekonomik olması ve vadettiği sonuçları kısa süre içerisinde yerine getirmesi takdir edilecek bir durumu ortaya çıkarır. Pek çok kişiden tam not alan bu seçenek, avantajlı fiyatı olması sayesinde de kendine sık sık yer bulur. Ürün, ilk uygulandığı andan itibaren görünümünüze doğrudan etki etmeyi başarır. Bu sayede dikkat çekici ve iddialı bir görünüme kolay biçimde kavuşabilirsiniz. Siz de Trendyol'da yer alan Derol dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı & nemlendirici lip gloss 2’li set satın alıp son derece avantajlı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.