Dermoskin Celeritt Spf 25+ Hyperpigmentation Leke Kremi 30 ml

463,91 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Dermoskin Celeritt Spf 25+ Hyperpigmentation Leke Kremi 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depoeczanem Satıcı Ünvanı: KUAZAR İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590056567000014 Vergi Kimlik Numarası: 5900565670
    Bu ürün depoeczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermoskin celeritt spf 25+ hyperpigmentation leke kremi 30 ml Özet bilgi: Cilt lekelerine karşı yoğun bakım kremi Ürünün faydaları: Cildi soymadan, leke oluşumunu engellemeye yardımcı olan, 12 ay kullanım rahatlığı sağlayan, güneş koruyucusu içeren, cilt lekelerine karşı yardımcı yoğun bakım kremidir.Triple sunscreen system uva ve uvb ışınlarına karşı cildin görünümündeki kırışıklık ve lekelenmeye karşı korur. Uvb ışınlarına karşı cildin görünümünü koruyarak yaşlılık ve güneş lekelerinin önüne geçmeye yardımcı olurlar. Kullanım şekli: Her sabah temizlenmiş yüz, boyun ve ilgili cilt bölgesine dairesel hareketlerle ince bir tabaka halinde uygulanır. Ilk sonuçlar uygulamanın 3.- 4. Haftasında görülmeye başlanır. Ancak en iyi sonuç için 4-6 ay boyunca kullanılması önerilir. Güçlü güneş korumaya ihtiyacı olan kişilerde veya yaz mevsiminde dermoskin spf 50 ürünü ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Ürün bileşimi: Water , ethylhexyl methoxycinnamate , cetearyl alcohol , octocrylene , butyl methoxydibenzoyl methane , caprylic / capric triglyceride , nasturtium officinale extract ( watercress extract ) , propylene glycol , cyclopentasiloxa ne , sodium ascorbyl phosphate ( vitamin c ) . Tocopheryl acetate ( vitamin e ) , ceteareth - 12 , ceteareth - 20 , allantoin , retinyl palmitate ( vi tamin a ) , magnesium aluminum silicate , benzyl alcohol , phenoxyethanol , caprylyl glycol , xanthan gum , tetrasodium edta , bht .
Geri Bildirim Ver