Dermoskin Acnegun Bakım Gece Kremi 30 ml Arındırıcı Maske 30 ml Yüz Yıkama Jeli 200ml Yaygın Akne Eğilimli Set

579,90 TL

Ürün Bilgileri

Dermoskin Acnegun Bakım Gece Kremi 30 ml Arındırıcı Maske 30 ml Yüz Yıkama Jeli 200ml Yaygın Akne Eğilimli Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Dermoskin 10179749 Acnegun Bakım 30 ml Gece Kremi 30 ml Arındırıcı Maske 200 ml Yüz Yıkama Jeli Yaygın Akne Eğilimli Set

Dermoskin acnegun yaygın akne eğilimli cilt bakım seti 10179749, özel formülüyle sivilceli ve yağlı cilt tiplerine sahip kişilerin kullanımına uygundur. Günlük cilt bakımı rutini için 3 temel ürün içerir. Akne, özellikle hormonal değişimlerin yaşandığı ergenlik döneminde sık rastlanan cilt problemlerindendir. Stres ve beslenme alışkanlıklarına dayalı olarak farklı yaşlarda da bu sorunla karşılaşılabilir. Derinin fazla miktarda yağ salgılaması ve gözeneklerin tıkanması sonucu deri alt tabakasında bakteriler oluşur. Bakteriler zamanla iltihaplanarak sivilce oluşumuna sebep olur. Bu problemle başa çıkabilmenin en temel yöntemi, cildi derinlemesine temizlemek ve doğru ürünler kullanarak cildin yağ dengesini korumaktır. Acnegun yaygın akne eğilimli bakım seti 10179749 ürünleriyle kısa sürede sivilcelerinizden kurtularak sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.

  • 200 ml yüz yıkama jeli
  • 30 ml arındırıcı maske
  • 30 ml gece kremi

Acnegun 10179749 Bakımyaygın Akne Eğilimli Setinde Neler Vardır?

Acnegun 10179749 Bakımyaygın Akne Eğilimli Setinde Neler Vardır?

Acnegun yaygın akne eğilimli cilt bakım seti 10179749, günlük cilt temizliği ve bakımı için ihtiyacınız olan 3 farklı üründen oluşur. Set içeriğindeki, Dermoskin 200 ml yüz yıkama jeli, Dermoskin 30 ml arındırıcı maske ve Dermoskin 30 ml gece kremi, birlikte kullanıldıklarında kısa sürede etkili sonuçlar verir. Cilt öncelikle, temizleme jeliyle kir ve ölü hücrelerden ve deri yüzeyinde oluşan fazla yağlardan arındırılır. Derinlemesine temizlenen cilt artık bakım ürünleri için hazırdır. Yıkama jelinin ardından, ciltteki yağ oranını dengelemeye yardımcı olan arındırıcı maske yüze uygulanır. Bu maskenin haftada bir veya iki kere kullanılması yeterlidir. Gece kremi, cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırır, cildi onarır ve sivilce izlerini giderir. Acnegun yaygın akne eğilimli cilt bakım seti 10179749 fiyatı, üçlü bir paket olması sebebiyle ayrıca avantajlıdır.

Acnegun Bakımyaygın Akne Eğilimli Setin Formül İçeriği Nasıldır?

Acnegun yaygın akne eğilimli cilt bakım seti 10179749 içeriğindeki ürünler yağlı ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Dermoskin yüz yıkama jeli, %2 salisilik asit içerir. Yağda çözülebilen bu asit, derinin alt tabakalarına inerek gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. Cildi derinlemesine temizlerken fazla yağdan da arındırır. Arındırıcı maske formül içeriğinde, sivilceleri kurutucu ve antibakteriyel özellikli etkin maddeler bulunmaktadır. Dermoskin gece kremi, özel formülüyle cildi onarıcı, yenileyici etkiye sahiptir. %1.5 Salisilik Asit (BHA) ve %6 Multifruit Asit (AHA) içerir. AHA cildi ölü deriden arındırırken, BHA ciltteki sivilce izi, leke gibi kusurları gidermeye yardımcı olur. Bu iki asitin karışımı ayrıca derinin nazikçe soyulmasını da sağlar. Bu etkiyle cilt yüzeyi yenilenir, bebeksi bir görünüme kavuşur. Ürünler, renklendirici, paraben, parafin, sülfat ve parfüm içermezler.

Acnegun Bakımyaygın Akne Eğilimli Setin Cilde Etkileri Nelerdir?

Yağlı ciltler ve özellikle de sivilce problemiyle savaşanlar için acnegun yaygın akne eğilimli bakım seti 10179749, düzenli kullanımda mükemmel sonuçlar vadeder. Cildi ölü hücrelerden temizler, gözenekleri sıkılaştırır. Cilt yüzeyindeki koruyucu tabakayı destekler. Bakteri birikimini engeller bu sayede sivilce oluşumunun da önüne geçmiş olur. İltihaplı bölgelerde tedavi edici görevi görür. Cilt yüzeyindeki fazla yağdan arındırır. Sivilceleri kurutarak kısa sürede iyileşmesini sağlar. Nemlendirici özelliğiyle cilde kaybettiği nemi geri kazandırır. Sivilce izlerinin, güneş lekelerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt tonunu eşitler. Yenilen cilt, daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırır. Acnegun yaygın akne eğilimli cilt bakım seti 10179749 yorumlarında dermatolog tavsiyesiyle de bu ürünleri güvenle deneyenlerin olduğunu görebilirsiniz. Kullananlar, özellikle akneli ciltlerde kısa sürede olumlu etkisini görmüştür.