Dermo Clean Sunsure 50 Spf Hassas Normal Cilt 100 ml

195 TL

Ürün Bilgileri

Dermo Clean Sunsure 50 Spf Hassas Normal Cilt 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ UZMANLAR Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZGÜ AKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170253209
    Bu ürün GENÇ UZMANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMOKOZMETİKECZANE ÜRÜNÜ HASSAS & NORMAL CİLT SunsureSensitive & Normal Skin Hassas ve Normal Ciltler: İçeriğindekihammaddeler Fransız firması Croda dan temin edilmekte olup klinik çalışmalarıCroda tarafından yapılmıştır. Hassas ve normal ciltler için geliştirilmiş olangüneş kremi SPF 50+ koruma sağlar. Matrixyl3000 ile cildinizi şımartın güvenle koruyun! Matrixyl 3000ile cildinizi şımartın güvenle koruyun! Dünya kozmetik devi Fransız firması Croda Sederma tarafından geliştirilenklinik çalışmaları yapılan Matrixyl 3000 çok değerli bir antiaging bileşendir. Tümgüneş serimiz içinde mevcuttur. Hassas ciltlerde üstün bakım ve koruma sağlar. 100 ml şişeambalaj ve su bazlı formülü ile güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce cildinizeuygulayınız. Özellikle terleme, yüzme ve kurulama sonrasında korumayı devam ettirmek içingün içinde uygulamaya devam ediniz. Günlük kullanıma uygundur. SunsureSensitive & Normal Skin Hassas ve Normal Ciltler İçin Güneş KremiÖzellikleri: Cildinizigüneşin zararlı etkilerinden korur.
  • Su bazlı formülasyonu ciltte yağlanma ve leke bırakmaz.
  • Bileşimindeki doğal aktif maddeler sayesinde cildinizi nemlendirir veyeniler.
Geri Bildirim Ver