Dermavia Spf 50 Koruma & Çocuk & Bebek Yüz Ve Vücut Güneş Kremi Mineralli 100 Ml

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL230 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dermavia Spf 50 Koruma & Çocuk & Bebek Yüz Ve Vücut Güneş Kremi Mineralli 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kapıda vitamin Satıcı Ünvanı: KAPIDA VİTAMİN SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0497122101700001 Vergi Kimlik Numarası: 4971221017
    Bu ürün kapıda vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMAVIA SPF+50 ÇOCUK GÜNEŞ KREMİ 50 SPF KULLANIM ŞEKLİ: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulanır. Güneş koruyucu ürünlerin her 3- 4 saatte bir uygulanması önerilir. Yüzme, aşırı terleme ve kurulanma sonrasında tekrar uygulayınız. DİKKAT: 11:00 ile 15:00 saatleri arası güneşe çıkmayınız. Bebekleri ve küçük çocukları direkt güneş ışınlarına maruz bırakmayınız. UYARILAR: Haricen Kullanılır. Dış kullanıma uygundur. Hasarlı ve bütünlüğü bozulmuş cilde uygulamayınız. Göz ile temasından kaçınınız, teması halinde bol su ile yıkayınız. Ciltte hassasiyet meydana geldiğinde kullanımı durdurunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde, ambalajında ve oda sıcaklığında saklayınız. Beklenmeyen bir durum geliştiğinde doktorunuza başvurunuz. Son kullanım tarihi geçmiş ürünleri kesinlikle kullanmayınız. Kullanma talimatını okuyunuz ve dikkatli kullanınız Güneş ürünleri açıldıktan sonra tüketilmesi gerekir. Bir sonraki sene kullanılmamalıdır. İÇİNDEKİLER: Aqua, Caprylic/capric Triglyceride, Glycerin, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Pentylene Glycol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Jojoba Esters, Propylene Carbonate, Sodium Hydroxide, Xantham Gum. Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır.İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sprey
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 50 -100 ML
Geri Bildirim Ver