Dermavia Kükürtlü Yüz Ve Vücut Yıkama Jeli 200 ml Uyuz, Akne & Egzamaya Karşı Etkili Anti Baktiriyel

399 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermavia Kükürtlü Yüz Ve Vücut Yıkama Jeli 200 ml Uyuz, Akne & Egzamaya Karşı Etkili Anti Baktiriyel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DoktorPharma Satıcı Ünvanı: DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309067178400001 Vergi Kimlik Numarası: 3090671784
    Bu ürün DoktorPharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kükürtlü Yüz Ve Vücut Yıkama Jeli 200 ml Uyuz, Akne & Egzamaya Karşı Etkili Anti Baktiriyel

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Sprey
Geri Bildirim Ver

Dermavia Kükürtlü Yüz ve Vücut Yıkama Jeli 200ml

Dermavia kükürtlü yüz ve vücut yıkama jeli 200 ml, cilt üzerinde etkili bir ürün olmakla beraber derinlemsine bir temizlik sunar. Ürünün içeriğinde yer alan çay ağacı ve kükürtoranı sayesinde cilt üzerinde ciddi anlamda sebum dengelenmesi sağlanır. Banyo esnasında panthenol ile beraber kullanıldığında cilt üzerinde nemlendirme oranı yüksek olmaktadır. Ürünün temizleyici oranının olması kullanıcıların ürüne olan rağbetini artırmaktadır.

 
  • Cilt temizleyici
  • Nemlendirici
  • Antibakteriyel

Dermavia Kükürtlü Yüz ve Vücut Yıkama Jeli Özellikleri

Dermavia Kükürtlü Yüz ve Vücut Yıkama Jeli Özellikleri

Dermavia kükürtlü yüz ve vücut yıkama jeli özellikleri sayesinde cilt üzerinde nazik dokunuşlar gerçekleştiren aktif maddeler barındırır. Hindistan cevizi ile beraber yağ asitlerinden elde edilen özel bir karışım bulunur. Sülfosüksinat maddesi, iyi temizleme özellikleri, hafif cilt etkisine sahip anyonik yüzey aktif madde, ciltteki tahriş edici etkileri azaltır. Kişisel hijyen ürünlerinde köpük arttırıcı ve stabilizatör, hidrotropik etki gösterir. Ayrıca egzama ve hassas cilde meyilli olabilecekler için de uygundur. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Dermavia kükürtlü yüz ve vücut yıkama jeli 200 ml yorumlarını sayfadan okuyabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kükürt (sulfur) içeriğinde yer alan benzoil nedeni ile cilt teması sonrası alkali tepkime oluşturur. Doğal bir içeriğe sahip olması bakımından cildinizin görünümde etkili performans sergiler. Antibakteriyel özelliği vardır. Antiviral özelliği sayesinde virüs ve bakterileri vücuttan uzaklaştırabilir. Akne ve sivilce oluşumunu engellemeyi destekler. Dermavia kükürtlü yüz ve vücut yıkama jeli kullanımı günlük şekilde tavsiye edilmektedir. Makyaj veya çevresel kirleticilerin bir sonucu olarak oluşan kirleri çıkarmada etkilidir. Hindistan cevizinden elde edilen kokamidopropil betain nemlendiricidir. gerekmektedir. Bu kitap sizin için bir başlangıç olacaktır.

 

Dermavia Kükürtlü Yıkama Jeli Kullanımı

Dermavia Kükürtlü Yıkama Jeli Kullanımı

Kükürt oranlı yıkama jelinin kullanımı banyoda ya da nemli cilt üzerinde uygulanması tavsiye edilmektedir. Ürünü iyice yüzünüze uyguladıktan sonra köpürtme uygulayarak durulamanız gerekir. Günlük kullanım tavsiye edilir. Günde 1 kez kullanmak yeterlidir. Cilt üzerinde nemlendirme etkisi yüksek olduğu için var olan nemin de dengelenmesini sağlamaktadır. Akne oluşumu, sivilce oluşumu gibi durumların oluşumunu da engeller. Işıltılı etkisi sayesinde iyileştirici etkisi ile beraber cilt üzerinde gözle görülür bir parlaklık sunar. Araştırmalar, dört hafta boyunca kullanılan bir çay ağacı yağı içeriği olan kükürtlü jelin kepek tedavisinde etkili olduğu sonucuna varmıştır. Düzenli kullanımda bu jel, akne ve sivilcelerin giderilmesinde destek sağlayabilir. Düzenli kullanıldığında, çay ağacı içeren maddelerin ve bu jelin bit yumurtalarının tedavisinde etkili olduğu ortaya çıkmıştır. Bir ay boyunca düzenli kullanımda ayak mantarı semptomlarını gidermede ve sporcuların karşılaştığı sporcu ayağı tedavisinde etkili olduğu gösterilmiştir. Dilerseniz siz de kükürtlü yüz ve vücut yıkama jelini kullanabilir ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz. Naziktir ve cildi tahriş etmez. Cildi köpürterek ve yabancı maddelere yapışarak temizlediğinden cilt üzerinde çok hassastır.

 

Dermavia Kükürtlü Yıkama Jeli Fiyatı ve Yorumları

Dermavia Kükürtlü Yıkama Jeli Fiyatı ve Yorumları

Dermavia kükürtlü yüz ve vücut jelinin içindeki kükürt sülfürden sonra en etkin madde çay ağacı yağıdır. Bu çay ağacı oranı sayesinde cildinizin ihtiyacı olan tüm seçenekler sunulur. Kullanıcıların istek ve beklentilerine göre üretim aşamaları belirlenen bu ürün, cilt tipinize göre kullanabilirsiniz. Genel anlamda tüm cilt tipleri için uygunluk gösterse de kullanım sıklığını cildinize göre ayarlayabilirsiniz. Dermavia kükürtlü yüz ve vücut yıkama jeli 200 ml fiyatı, ürünün içeriği ve satılan ambalajdaki ml oranına göre belirlenmektedir. Yağlı cilde sahip olanlar için tercih sebebi olabilecek bir içeriktir. Yağ üretimini kontrol eder ve cildi matlaştırır. Uyuz vakasında nazikçe tahrişi engelleyip iyileşme sürecini hızlandırabilir. Doğal içerikli olduğu için çocuk, genç ve yaşlı herkes kullanabilir. Alerjiye sebep olmamaktadır. Trendyol’dan ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, bu ürünü kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.