Dermavia Kükürtlü Vücut Kremi 150 ml Lekeli Cilt Uyuz, Akne & Egzamaya Karşı Krem Sebum Dengeleyici

399 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,90 TL
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Dermavia Kükürtlü Vücut Kremi 150 ml Lekeli Cilt Uyuz, Akne & Egzamaya Karşı Krem Sebum Dengeleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hes Pharma Satıcı Ünvanı: HES İLAÇ VE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462076832500001 Vergi Kimlik Numarası: 4620768325
    Bu ürün Hes Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kükürtlü krem

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Dermavia Dermavia3 Kükürtlü 150 ml Vücut Kremi

Cilt bakımına önem veren kişiler, vücut kremlerini günlük olarak kullanır. Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml, bakım ve onarım sağlayan etkili bir üründür. Söz konusu kremin içeriğinde kükürt ve çay ağacı bulunur. Bu sayede, ürün cildin sebum oranını dengeler. Bakteri karşıtı özellikteki formül, son derece güçlüdür. Anti-bakteriyel krem, zararlı mikroorganizmaların çoğalmasını engeller. Ürün, kullanan kişinin virüslerden korunmasına da yardımcı olur. Yağlı cilt tipine sahip kişiler, akne ve sivilce sorunlarıyla sıklıkla karşılaşır. Dermavia markalı bu krem, yağlanmayı azaltarak bu sorunu ortadan kaldırır. Sivilce ve aknelerin patlaması sonrasında oluşan izleri de giderir. Tüm cilt tiplerine uygun bir kremdir.

  • 150 ml vücut bakım ve onarım kremi
  • Kükürt ve çay ağacı içeren güçlü formül
  • Dermatolojik olarak test edilen içerik

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kreminin Formül İçeriği Nedir?

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kreminin Formül İçeriği Nedir?

Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml, cilde bakım için her zaman yanınızda olması gereken ürünlerden biri olarak bilinir. Bahsi geçen krem, içeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde son derece etkilidir. Dermatolojik olarak test edilen içeriği, güvenli kullanım sunar. Her cilt tipine uygun olan bu krem, yetişkinler için uygundur. Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml onarıcı etkide bulunur. Bu vücut kreminin formülünde kaolin, çay ağacı yağı, kükürt ve benzoil bulunur. Tüm bu bileşenler, kremi kullanan kişinin sağlıklı bir cilt elde etmesine olanak tanır. Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml kavanoz olarak paketlenir. 150 ml içerik, düzenli kullanımda aylar boyu süren performans sergiler. Rahatlatıcı etkisi olan bu krem, uygulama sonrasında kişiye ferahlık sağlar.

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kremi Cilde Etkileri Nelerdir?

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kremi Cilde Etkileri Nelerdir?

Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml, cilde faydaları sayesinde büyük oranda tercih edilen bir kozmetik üründür. İçeriğinde bulunan kükürt, cilt bakımı ve onarımı konusunda yararlıdır. Krem, geniş gözenekleri deriyi sıkılaştırarak genç bir görünüm sunar. Önceden oluşmuş olan siyah noktaların ve lekelerin temizlenmesi konusunda faydalıdır. Formülde yer alan kükürt, cilt rengini açarak daha sağlıklı bir görünüm elde eder. Sebum dengesi sağlayarak yağ bezelerinin oluşumunu engeller. Var olan sivilcelerin hızlı bir şekilde sönmesine de olanak tanır. Çay ağacı yağı, bakteri ve virüs karşıtı doğal bir özdür. Cildi nemlendirerek kuruluğu azaltır. Ayrıca bu doğal yağ, ciltteki kan dolaşımını hızlandırarak hücrelerde yenilenme sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürün, dermatoloji testlerinden tam not alır.

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kremi Hangi Durumlarda Kullanılır?

Dermavia Kükürtlü 150 ml Vücut Kremi Hangi Durumlarda Kullanılır?

Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml, çok yönlü kullanım alanı olan bir üründür. Krem formunda olan bu ürün, elle ya da pamukla sürülerek kullanılabilir. Akşamları ya da gece yatmadan önce kullanılması önerilir. Yüz, el ve ayaklara sürülebilen bu içerik, kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye lokal olarak uygulanabilir. Ürünü, cildinin fazla yağlanmasından şikayetçi olan kişiler kullanabilir. Kuruluk yüzünden bir bölgede dökülme ya da soyulmalar yaşanıyorsa bu krem size hitap eder. Genç ve canlı bir yüz görünümü elde etmek isteyen kişiler, kükürtü kremlerden faydalanabilir. Bakteri ve virüslerden kurtulmak istenen durumlarda da kullanımı uygundur. Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml fiyatı, her bütçeye uygundur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Dermavia kükürtlü vücut kremi 150 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Kendiniz ya da sevdikleriniz için hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.

f