Dermalogica Protection 50 Sport Suya Dayanıklı Güneş Koruyucu 156ml

1.749 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.250 TL'ye 115 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL

Ürün Bilgileri

Dermalogica Protection 50 Sport Suya Dayanıklı Güneş Koruyucu 156ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz ve vücut için suya dirençli (80 dakika) Geniş Spektrumlu güneş koruyucu. Bu ince yapılı güneş koruması, cildi UV ışınlardan ve çevresel hasarlardan uzun süre korumaya yardımcı olur. İçerdiği Oleozom mikrokürecikleri SPF etkisini arttırmaya ve uzun süreli güneş ışığına maruz kalma sonucu oluşan nem kaybına karşı korumaya yardımcıdır. İnce yapıdaki formülü ile hasarları nötralize etmeye ve yapışkan bir his bırakmadan cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Faydaları: • Suya dirençli (80 dakika) formülü ile spor tutkunları için mükemmeldir. • Gelişmiş Oleozom Teknolojisi güneş ışınlarının yarattığı hasarlara karşı güçlü bir koruma sağlamaya ve cildi nemli tutmaya yardımcı olur. • Oldukça hafif formülü ile cilt yüzeyinde kalın bir tabaka oluşturmadan cilde kolaylıkla sürülür. Kullanım Şekli: Güneş hasarlarından tüm yıl boyunca korunmak için yüzünüzde ve vücudunuzda günlük olarak uygulayın. Tercihen güneşe çıkmadan 15 dk. önce, cilde bol ve eşit miktarda sürün. Özellikle eller gibi güneş ışınlarını daha fazla alan bölgelerde kullanımı ihmal etmeyin. Düzenli kullanın ve ihtiyaç duydukça ve yüzme, spor yapma gibi aktiviteler sonrasında ürünü yenileyin. İçerikler: Water/Aqua/Eau, Homosalate, Octocrylene, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, C15-19 Alkane, VP/Eicosene Copolymer, Silica, Dimethyl Capramide, Polyglyceryl-2 Stearate, Squalane, Dipotassium Glycyrrhizate, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Stearate SE, PEG-100 Stearate, Arachidyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol. Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver