Dermalogica Düzensiz Ciltler İçin Powerbright Overnight Besleyici ve Nemlendirici Krem 50 ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.604,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.561 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.560,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Düzensiz Ciltler İçin Powerbright Overnight Besleyici ve Nemlendirici Krem 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOTREND Satıcı Ünvanı: KAHYALAR YATIRIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489048738400001 Vergi Kimlik Numarası: 4890487384
    Bu ürün DERMOTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siz uyurken düzensiz cilt tonuna bakım yapar: Bu besleyici gece kremi, cildin nemini geri kazanmasını sağlar ve cildin ışıltısını ve parlaklığını yeniden yapılandırmaya yardımcı olur. Niyasinamid ve Hekzilresorsinol,C Vitamini ile birlikte koyu renk lekelerin görünümünün azalmasına yardımcı olur. Balkabağı Enzimi cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve cildi yumuşatır. Antioksidan bakımından zengin Yaban Mersini ve Ahududu Tohumu yağları, cildi hava kirliliğinden kaynaklanan serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur ve cilde esansiyel yağ asitlerini sağlayarak cildi nemlendirir ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Meyankökü Özü cildi rahatlatmaya yardımcı olur. faydaları: Cildin ışıltısını ve parlaklığını geri kazandırır.
  • Koyu renk lekelerin görünümünü azaltma yardımcı olur.
  • Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve cildi yumuşatır.
  • kullanım şekli: Tüm yüze ve boyna gece bakımızın son aşaması olarak uygulayın. En iyi sonuçları almak için, her sabah PowerBright Dark Spot Serum kullanın. içerikler: Aqua/Water/Eau,Dimethicone, Methylheptyl Isostearate, Butylene Glycol, Niacinamide,1,2-Hexanediol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetyl Alcohol, Isohexadecane, CetearylAlcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil,Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Hexylresorcinol,Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Cananga Odorata Flower Oil, CitrusAurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, PrunusAmygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Juniperus Mexicana Oil, Rosa DamascenaFlower Oil, Hydroxyacetophenone, Dipotassium Glycyrrhizate, LactobacillusFerment, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Phosphatidylcholine,Phytosterols, Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Aminomethyl Propanol, Glyceryl Caprylate, Polysilicone-11,Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Zinc Glycinate, Magnesium AscorbylPhosphate, Isostearic Acid, Benzyl Benzoate, Decyl Glucoside, BenzylSalicylate, Sodium Hydroxide, Sodium Glycolate, Sodium Formate, Dimethiconol,Limonene, Farnesol Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver