DermaDerm Doğal Güneş Koruma Kremi Spf 50 Faktör 100gr

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
13 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
13 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
50 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
1 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
199,90 TL169,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DermaDerm Doğal Güneş Koruma Kremi Spf 50 Faktör 100gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADALAR TİCARET Satıcı Ünvanı: ADALAR İNTERNET SATIŞ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007138890800001 Vergi Kimlik Numarası: 0071388908
    Bu ürün ADALAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermaderm Güneş Koruma Kremi spf 50+ 100gr Dermaderm Güneş Koruma Kremi spf 50+ 100gr doğal özler ile formüle edilmiş bir üründür. Dermaderm Güneş Koruma Kremi spf 50+ 100gr paraben, silikon, alkol ve sentetik ürün içermez. Dermaderm Güneş Koruma Kremi spf 50+ 100gr kanserojen madde içermez. İçerik: Doğal özler. Kullanım: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulanır. Net: 100 ml

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Hassas
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 76 - 100 ml
  • İçerik Su Bazlı
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Dermaderm Spf 50 Faktör 100 Gr Güneş Koruma Kremi

Cildi zararlı ışınlardan korumaya yardımcı olan güneş kremleri mutlaka her insanın kullanması gereken kişisel bakım ürünlerden biridir. Yaş ve cinsiyet farkı gözetmeksizin kullanılması gereken güneş kremleri güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarına karşı, cilt üzerinde bir koruyucu tabaka oluşturmakta ve cildin zarar görmesini engellemektedir. Özellikle hassas bir cilt yapısına sahip olanlar ve lekelenmeye yatkın cilt yapısı olanlar da dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanmalıdırlar. Güneş kremi farklı cilt tiplerine göre tasarlanmakta olup cildinizin ileri vadede daha genç ve canlı görünmesini sağlamak için kullanılması gereken cilt ürünleri arasında en üstte yer almaktadır. Güneş kreminin birbirinden farklı faydaları bulunmaktadır. Bu faydalardan birkaçı şöyledir;

  • Cildi yaşlanmaya karşı korur
  • Cildin UVA VE UVB gibi ışınlara karşı korur
  • Farklı özelliklerde güneş kremleri tahrişlerin ve güneş yanıklarının oluşmasını engeller.

Dermaderm Sun Protection Cream Özellikleri

Dermaderm Sun Protection Cream Özellikleri

Yaz ve kış ayları fark etmeksizin yılın her günü kullanılması gereken güneş kremleri, farklı markalara ve farklı özelliklere sahip birçok çeşidi ile kolaylıkla temin edilebilmektedir. Bunun yanında birçok farklı versiyona sahip güneş kremleri arasında organik içeriklere yakın bileşenler içeren Dermaderm spf 50 faktör değeri ile oldukça koruyucu bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda Dermaderm spf 50 faktör 100 gr güneş kremi uzun süre kullanabileceğiniz ürün miktarını sahip olmakla birlikte yağlı ve yapışmayan formülü ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Yağlı olmayan yapısı gözenekleri tıkamayarak sivilce oluşumuna izin vermemekle birlikte cildin leke ve tahriş görmesini de engelleyecek içeriklerden oluşmaktadır. Çeşitli vitaminler ve mineralleri barındıran Dermaderm spf 50 + güneş koruma kremi içerdiği E vitaminiyle cilt hücrelerini korumaya yardımcı olurken cildin erken yaşlanmasının da önüne geçmektedir.

Dermaderm Spf 50 Faktör 100 Gr Güneş Kremi Kullanımı

Dermaderm Spf 50 Faktör 100 Gr Güneş Kremi Kullanımı

Güneş kremi markaları içerisinde yapısı ile oldukça fazla tercih edilen güneş koruyucu krem 50+faktör değeri ile yüksek korumaya sahiptir. Özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan yüksek koruma yanında güneş koruyucu krem 50+faktör içerdiği titanyum dioksit ve çinko oksit ile hassas ciltlere önerilmektedir. Bunun yanında açık tenli, çil oluşmaya müsait cilt yapılarında, akneye ve lekeye meyilli ciltlerde ve lazer, epilasyon gibi işlem sonrası hassaslaşan ciltlerde mutlaka yüksek koruma faktörüne sahip güneş kremleri tercih edilmelidir. Cildi korumaya yardımcı olan güneş kremi Ph 5,5 değeri cildin asit mantosunu korumakla birlikte destekler ve güçlendirir. Dermaderm spf 50 + faktör güneş kremi dermatolojik 100 ml suya dayanıklı yapısı ve kullanışlı boyutu ile ister sporda ister plajda isterseniz de günlük hayatınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz şekilde üretilmiştir.

Dermaderm Spf 50+ Güneş Koruma Kremi Yorumları

Dermaderm Spf 50+ Güneş Koruma Kremi Yorumları

Nemlendirme özelliği bulunan dermaderm spf 50 güneş koruma kremi cildi kuruluklara karşı korurken çil oluşmasının da önüne geçmektedir. Dermaderm spf 50+ güneş koruma kremi 100 gr ürün değerinin yanında dermatolojik olarak da test edilmiştir. Dermaderm spf 50 faktör 100 gr güneş kremi yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgileri öğrenebilir, ürün tercihini güvenle yapabilirsiniz. Dermaderm spf 50 faktör güneş kremi kullananlar bu alanda edindikleri tecrübeler ve bulundukları yorumlar ile ilk defa güneş kremi kullanacak olanlara da yol gösterecektir. Bilinç bir şekilde araştırılması ve kullanılması gereken güneş kremleri günün her saatinde kullanıma uygun olmakla birlikte uyumadan önce makyajınızın olmasa bile güneş kremlerinden cildi arındırmanız cilt sağlığınız için oldukça gereklidir. Güneş kremleri güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürülmeli ve 6 saatte bir tekrarlanmalıdır.