DermaDerm Çatlak Giderici Kakao Özlü Krem 100 ml

175 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

DermaDerm Çatlak Giderici Kakao Özlü Krem 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esaglikkozmetik Satıcı Ünvanı: DURDANE ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720380285
    Bu ürün esaglikkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermaderm doğum yada kilo kaybından sonra göbek bölgesinde veya sırt bölümlerinde oluşan çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Dermaderm inanılmaz derecede etkilidir, çünkü iki adet devrim yaratan malzeme içerir elastin ve yeniden yapılanma sağlayan maddeler tene nüfuz eder ve vücuttaki aşırı aptominal salınımını engeller ve böylece çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Dermaderm kullanırken doğum yapma süresi ister yeni doğum yapılmış olsun, isterse doğumdan yıllar sonra olsun, rejene sarkmış ve çatlaklarda dolu karnınızın düzenlenmesine yardımcı olacaktır. Sizde artık çatlakların olmadığı bir karına sahip olabilirsiniz. Çatlakları kalıcı olarak görünmezleştirir! 1- Yılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkilidir. 2- Sarkmayı Ortadan Kaldırır 3- Sıkılık Kazandırır 4- Çatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirir 5-Cildi güçlendiren ve kalınlaştıran kolajen yapısına faydalıdır Dermaderm Krem Nasıl Kullanılmalı? Dermaderm Krem
  • Sorunlu bölgeyi iyice temizledikten ve kuruladıktan sonra, yumuşak hareketlerle masaj yaparak kremi iyice yediriniz. Krem iyice emilinceye kadar masajla destek sağlayınız. Günde 2 defa uygulayınız.Her gün banyo yapıyorsanız iyice kurulandıktan sonra kremi uygulayabilirsiniz. Kremi yeteri ölçüde alınız, daha fazla almanız çatlakların giderilme sürecini hızlandırmayacak aksine kullanım miktarınızı düşürecektir. Daha etkili sonuç almak için sıcak bir banyo veya keselendikten sonra uygulamaya dikkat ediniz. Dermaderm Krem Etkileri Nelerdir? * Cildin kolajen yapısının düzenlenmesine, * Kaybolan elastikiyet ve esnekliğin tekrar kazanılmasına, * Cildin canlı ve taze görünmesine, * Deforme olmuş bölgelerin yeniden yapılandırılmasına, * Yeni deformasyonların ve çatlak oluşumunun önlenmesine, * Cildin sıkılaşmasına ve pürüzsüzleşmesine, * Kan dolaşımını hızlandırmaya, * Cildi nemlendirmeye, * Hücrelerde tutulan suyun atılmasına Yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver