Derideposu Erkek Siyah Klasik Kumaş Pantolon Kemeri

249 TL
Beden: 110 CM
110 CM
115 CM
120 CM
125 CM
130 CM
135 CM
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Derideposu Erkek Siyah Klasik Kumaş Pantolon Kemeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derideposu Satıcı Ünvanı: İBRAHİM HALİL ÖZKARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1226541049400001 Vergi Kimlik Numarası: 6990338580
    Bu ürün Derideposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Aksesuardan Daha Fazlası! Klasikten ödün vermeyen tasarımıyla şık bir stile kavuşacağınız örgü baskılı kumaş pantolon kemeri, uygun fiyatıyla bu lüks deneyimi her bütçeye uygun kılmaktadır. Standart bedenlere uygunluğu, 110’dan 135’e uzanan geniş beden aralığı ve ayarlanabilir özelliği ile her vücut ölçüsüne uygundur ve üzerinde kemerinizi dilediğinizce ayarlayabileceğiniz 5 adet deliği bulunmaktadır. Elinize ulaştığında sizi karşılayacak şık kutusu da sizi son derecece memnun etmeyi hedeflemektedir. Kemer Boyunu Kısaltmak Şimdi Çok Kolay! Aldığınız kemer size büyük geliyorsa birkaç basit işlemle kemerinizi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kemer boyunu kısaltmak için öncelikle kemer tokasının hemen arkasında bulunan vidayı bir tornavida yardımıyla çıkarın. Ardından kısaltmak istediğiniz kısmı belinize göre kesin. Tokayı yeniden takmak için bir delgeç veya benzeri aletle delik açıp vidasını yerleştirin. İşte kemeriniz kullanıma hazır! Kemer Ölçüsü Nasıl Alınır? Öncelikle kemer ölçüsü alırken, kemerle birlikte kullanacağınız pantolonun düşük bel ya da yüksek bel oluşu son derece önem arz etmektedir. Erkekler için kemer ölçümünde pantolon bel ölçüsüne 2.54 cm eklenmeli ve kemer tokasından ucuna kadar ölçülüp o şekilde alınmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver