6
Buzdolabı Poşeti kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

DER PACK Çift Kilitli Buzdolabı Poşeti 40'lı ( 20x1.2 lt ve 20x2.5 lt)

140 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DER PACK Çift Kilitli Buzdolabı Poşeti 40'lı ( 20x1.2 lt ve 20x2.5 lt)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LLUVIA Satıcı Ünvanı: LLUVİA YAZILIM VE PERAKENDE ONLİNE SATIŞ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609112495300001 Vergi Kimlik Numarası: 6091124953
    Bu ürün LLUVIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Der Pack Kilitli Buzdolabı Poşetleri çift kilitli yapısı ile gıdalarınızı uzun süre taze tutmanızı sağlar. Çift kilit sisteminin sızdırmaz ve hava geçirmez özelliği sayesinde tüm kuru gıdaların yanı sıra et, tavuk, balık ve sıvı formdaki ürünler kokuları birbirine karışmadan ve akıtma problemi olmadan güvenle buzdolabı ve derin dondurucuda saklanabilir. Poşetlerin üzerindeki yazı yazılabilir alanlar ürünlerinizin son tüketim tarihleri, dondurucuya konuldukları tarihler ve içerikleri gibi bilgileri yazmak için idealdir. Seyahatlerde kişisel bakım ürünleri ve diğer tüm küçük eşyaların düzenlenmesinde ve taşınmasında kullanılabilir. Mutfak ve evin diğer alanlarında uygun boyuttaki eşyaların düzenlenmesinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Orta
Geri Bildirim Ver