Deniz Yıldızı Sanat Siyah Gold Iyiki Doğdun Yazısı

Ürün Bilgileri

Deniz Yıldızı Sanat Siyah Gold Iyiki Doğdun Yazısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket içerisinde 1 set İyi ki doğdun yazısı bulunmaktadır. Ürünümüz 1.sınıf kağıda yaldız baskılı olup barkodlu kutu ile paketlenmiştir. Her bir harf ebat en:15 boy:16 cm Toplam Uzunluk:1.80 cm dir. Rafya ip yardımı ile istenilen yere asabilirsiniz. Doğum günü ve özel günleriniz de süsleme yapılarak daha renkli ve şık hale getirebilirsiniz. DİĞER ÜRÜNLERİMİZ İÇİN MAĞAZAMIZI GEZEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Deniz Yıldızı Sanat DYSANATBANNERİYİD Siyah Gold İyi ki Doğdun Yazısı

Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısı; çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin doğum günü etkinliklerinde kullanılabilir. Ürün birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilir. İdeal boyutlarda tasarlandığı için geniş salonlarda da küçük odalarda da kolaylıkla fark edilir. Altın ve siyah tonlarının etkileyici uyumu ürünü daha da fark edilir kılar. Dekoratif öge, şık organizasyonlarda ikram masasının arkasında konumlandırılabilir. Ayrıca bu yazıları asmak, süslemek ve taşımak çok kolaydır. Sadece uygun boyutlarda bir ip ile pek çok noktada kullanılabilir. Uzun ömürlü yapısı, bir tek etkinlikte değil farklı etkinliklerde de kullanmanızı sağlar.

  • Harf ebatları: 15 x 16 cm
  • Toplam uzunluk: 1.80 cm
  • Kullanım alanı: Doğum günü etkinlikleri

Deniz Yıldızı Sanat Siyah İyi ki Doğdun Yazısı Ebatı Nasıl?

Deniz Yıldızı Sanat Siyah İyi ki Doğdun Yazısı Ebatı Nasıl?

Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısının boyutları birçok alanda kullanıma elverişlidir. Ürünün her bir harfinin eni 15 cm boyu ise 16 cm'dir. Bu sayede pek çok alanda rahatlıkla tercih edilir. Oturma odalarına, sınıflara, salonlara ve ofislere kolaylıkla asılır. Ürünün tamamının uzunluğu ise 1.80 cm'dir. Siyah gold iyi ki doğdun yazılı doğum günü süsü, rafya ip yardımıyla kolaylıkla asılabilir. Bu anlamda herkesin kullanımına uygundur. Ayrıca ürün gold, gümüş ve siyah tonlarındaki balonlar ile uyum sağlar. Yazı, gündüz ve gece etkinlikleri için idealdir. Gold tonları, şıklık ve parlaklık katarken siyah tonları etkinliklerinde dikkat çekiciliği arttırır. Ayrıca bu renkler unisex renkler olduğundan her cinsiyetten bireyin doğum günü etkinlikleri için kullanılabilir.

Deniz Yıldızı İyi ki Doğdun Yazısı Hangi Alanda Kullanılır?

Deniz Yıldızı İyi ki Doğdun Yazısı Hangi Alanda Kullanılır?

Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısı kutlamalar için idealdir. Ürün özellikle özel etkinlik panellerinde kullanıma uygundur. Günümüzde pek çok doğum günü etkinliği için özel masa dizaynı yapılır. Ayrıca masa arkasında balon ve çiçeklerle süslemek için çerçeve platformlar kullanılır. Siyah gold iyi ki doğdun yazısı masa arkasındaki bu süsleme çerçevelerine asılabilir. Ayrıca duvarda, dolap üstlerinde, pencerelerde de kullanıma uygundur. Ürün hafif yapısı sayesinde asıldığı yerden düşmez. Dengeli ve okunaklı bir şekilde konumlandırdığınız takdirde formunu uzun süre korur. Ürün genellikle yetişkin renkleri ile dizayn edilse de salon ve kutlama alanının dekorasyonuna göre çocukların doğum günü etkinliklerinde de tercih edilir.

Deniz Yıldızı Sanat Gold İyi ki Doğdun Yazısı Kalitesi Nasıl?

Deniz Yıldızı Sanat Gold İyi ki Doğdun Yazısı Kalitesi Nasıl?

Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısı oldukça kaliteli bir üründür. Defalarca farklı amaçlar için kullanılabilir. Bu aksesuar, 1.sınıf kağıda yaldız baskılı şekilde üretilir. Ayrıca ürün güvenli ve barkodlu bir kutu ile tüketicilere gönderilir. Bu dekoratif öge özel günleri renkli ve şık hâle getirmek için tasarlanmıştır. Deniz Yıldızı doğum günü süsü, ıslak alanlarda ve aşırı nemli ortamda tutulmadığı sürece formunu korur. Işıktan ve ısıdan olumsuz etkilenmez. Bu dekorun asılması ve toplanması da son derece kolaydır. Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısı yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan önemli detaylardır. Pek çok tüketici ürünün şık, işlevsel ve eğlenceli olduğundan bahseder. Siz de sevdikleriniz için bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Deniz Yıldızı Sanat siyah gold iyi ki doğdun yazısını Trendyol'un avantajlarından ve güvenli ödeme altyapısından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.