DENGE Plastik Cd Zarfı, Arkası Yapışkanlı, Şeffaf, 13x13 Cm, 100 Adet

350 TL

Ürün Bilgileri

DENGE Plastik Cd Zarfı, Arkası Yapışkanlı, Şeffaf, 13x13 Cm, 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DENGE KİTAP PROMOSYON Satıcı Ünvanı: DENGE BASIM MATBAA PROMOSYON TAŞIMACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291166195000001 Vergi Kimlik Numarası: 2911661950
    Bu ürün DENGE KİTAP PROMOSYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arkası yapışkanlı plastik CD zarfı. Sticker şeklinde katalog ve dosyalar için plastik CD/DVD zarfı… Sök, yapıştır… 0,18 mm kalınlğında yumuşak PVC malzemeden üretilmiştir. Ortadan kapaklıdır. Kendinden yapışkanlı plastik (PVC) CD/DVD zarfı, katalog, karton CD/DVD kapakları veya dosya gibi materlyallere CD-DVD montajını sağlar. Sticker (Çıkartma) şeklinde olup kendinden yapışkanlıdır. Taşıyıcısından sökülmesi ve dosya – kataloğun kapağına yapıştırılması son derece pratiktir. Arkası yapışkanlı plastik CD zarfı, katalog, dosya, klasör veya kitap kapaklarında zarfladığınız CD’lerinizin çizilmesini ve zarar görmesini engelleyen yumuşak plastik bir malzemeden imal edilmiştir. Şeffaf olması CD yüzey baskısını görünür yapar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver