Demirdöküm Nitromix P-28 28 Kw 24000 Kcal/h Hermetik Premix

27.099 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.238,96 TL30.448,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
31.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.690 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Nitromix P-28 28 Kw 24000 Kcal/h Hermetik Premix

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRCALİ'89 Satıcı Ünvanı: MERT YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9850364491
    Bu ürün KIRCALİ'89 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm Nitromix 28 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Demirdöküm Nitromix 28 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır... %108 VerimNitromix kombiler %108'lik verim değeri ile son derece ekonomik olarak çalışmaktadır. Nitromix'in yüksek verim özelliği ile gerçekleşen yüksek enerji tasarrufu, hem tüketicileri hem de doğayı korumaktadır.4 Yıldız Verim SınıfıMaksimum ve minimum çalışmada yüksek verimlilik zorunluğu getiren 92/42/EEC standartlarına göre 4 yıldız verim sınıfındadır.Paslanmaz Çelik Premix Eşanjör SistemiUzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjör sayesinde yüksek yakıt tasarrufu ve verim sağlanmaktadır.Akıllı Isıtma SistemiAkıllı ısıtma sistemi sayesinde ortamın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak gidiş ve dönüş NTC sensörler ile alev modülasyonu sağlanır. Bu sayede yüksek verim ve yakıt tasarrufu sunar.Dijital Ekran ve Kumanda PaneliDijital ekran sayesinde tesisat ve kullanım suyu sıcaklık değerleri, tesisattaki su basınç değeri ve hata kodları izlenebilmektedir.OPF Üretim TeknolojisiÜretilen her kombiyi üretim hattı boyunca tek bir operator takip eder. Ürünlere yapılan yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadır.Demirdöküm Nitromix 28 Kw (24.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2221833 Demirdöküm Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 28 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 23200 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm Nitromix P28 (HEP) Yoğuşmalı Kombi 28kw 24.000kcal/h

Kombiler soğuk havalarda ısınma ve sıcak su ihtiyacını için evlerde ve ofislerde yaygın bir şekilde kullanılır. Doğalgaz kullanarak yaşam alanınızı ısıtan Demirdöküm Nitromix P28 (HEP) yoğuşmalı kombi ile sıcak suya kolayca ulaşabilirsiniz. Demirdöküm ısıtma sektöründeki yenilikleri tüm ürünlerinde kullanır. Üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken kombi, kolay bir kullanım sunarak tasarruf yapmanıza olanak tanır. 28 kw kapasite seçeneğiyle satılan Nitromix P28 (HEP) yoğuşmalı kombi 28kw 24.000kcal/h Erp maksimum ısı ve sıcak su konforu sunar. A sınıfı ısıtma verimliliği sayesinde düşük doğalgaz tüketimiyle öne çıkan ürün yüksek tasarruf sağlar. Demirdöküm P28 kombi ısıtma verimliliğinin yanı sıra A sınıfı kullanım suyu verimliliği özelliğine de sahiptir. Böylece kullanım suyu harcamalarında da tasarruf yapabilirsiniz.

  • Çevre dostu
  • Uzun kullanım ömrü
  • Akıllı ısıtma sistemi

Tasarruf Sağlayan Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Tasarruf Sağlayan Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm P 28 yoğuşmalı kombi özellikleri birçok avantajı beraberinde getirir. Çevre dostu bir ürün olarak hem evin hem de suyun ısınmasında tasarruf sağlar. Demirdöküm Nitromix P 28 kombi akıllı ısıtma sistemine sahiptir. Sahip olduğu akıllı ısıtma özelliği yaşam alanınızın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak suyun sıcaklığını denetleyerek alev ve pompa modülasyonu yapar. Bu modülasyonu bünyesinde bulunan gidiş ve dönüş sıcaklık sensörleri sayesinde gerçekleştirir. Demirdöküm Nitromix P 28 hermetik yoğuşmalı kombi klasik kombilere göre daha az enerji sarf ederek evinizi veya ofisinizi verimli bir şekilde ısıtır. Işıklı göstergesi ve ayarlanabilir tuş yapısıyla bütçe dostu olan ürün, sahip olduğu debi sensörüyle sıcak suya oldukça hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için Demirdöküm Nitromix P 28 kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.

Üstün Güvenlik Donanımıyla Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Üstün Güvenlik Donanımıyla Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm Nitromix P 28 kw yoğuşmalı kombi üstün güvenlik donanımıyla dikkat çeker. Demirdöküm kombilerde çift işlemcili anakart bulunur. Anakartta bulunan iki kademeli kontrol mekanizması güvenli kullanım sağlar. Sahip olduğu yağmur toplama kabı, atık gaz borusunda oluşan yoğuşma suyuna karşı kombiyi koruma altına alır. Böylece, kombinizi uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Doğalgaz tesisatında ortaya çıkan herhangi bir yüksek basınç durumunda Nitromix P28 kontrol ekranında beliren simge sizi uyarır. Kombide bulunan hava tahliye fonksiyonu sistemde meydana gelen havayı otomatik olarak boşaltır. Demirdöküm kombilerde elektrostatik toz boya kullanılır. Elektrostatik toz boya yüksek sıcaklıklara dayanıklı olduğu için kombi yüzeyinde çatlamaların oluşmasını önler. Nitromix P 28 son derece sessiz çalışır. Ses seviyesi 51 db düzeyindedir. Demirdöküm Nitromix P 28 yoğuşmalı kombi fiyatları her müşterinin ulaşabileceği seviyededir.

Uygun Fiyatlarla Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Uygun Fiyatlarla Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi

Nitromix P 28 kombi yüksek ısı ve kullanma suyu verimliliği ile öne çıkar. Kombiyi seçerken evinizin veya ofisinizin büyüklüğünü göz önüne almalısınız. Büyük yaşam alanları için yüksek kapasiteli bir kombi seçmeniz gerekir. Nitromix P 28 24000 kcal/h kombi büyük yaşam alanları için oldukça uygundur. Demirdöküm Nitromix P 28 kombi modelleri yapısında akıllı oda termostatı Migo bulundurur. Akıllı oda termostatı rahat olduğunuz sıcaklığı, anlık iç ve dış ortamın sıcaklığını kayıt altına alır. Alışkanlıklarını öğrenen sistem enerji planlamasını yaparak fazladan tasarruf yapmanızı sağlar. Bu yönüyle ürün hem doğalgaz hem de su faturalarında %20 ila %30 oranında tasarruf sağlayabilirsiniz. Nitromix P 28 yorumlar içerisinde Migo ile ilgili olan yorumları inceleyebilirsiniz. Demirdöküm Nitromix P28 fiyat seviyesi ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir.