Demirdöküm Nitromix 35/35 Kw (30.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

34.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
35.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
35.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
35.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.748,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Nitromix 35/35 Kw (30.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enucuzzz Satıcı Ünvanı: HSN İNTERNET MAĞAZACILIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464194122600001 Vergi Kimlik Numarası: 4641941226
    Bu ürün Enucuzzz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm Nitromix 35 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Demirdöküm Nitromix 35 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır... %108 VerimNitromix kombiler %108'lik verim değeri ile son derece ekonomik olarak çalışmaktadır. Nitromix'in yüksek verim özelliği ile gerçekleşen yüksek enerji tasarrufu, hem tüketicileri hem de doğayı korumaktadır.4 Yıldız Verim SınıfıMaksimum ve minimum çalışmada yüksek verimlilik zorunluğu getiren 92/42/EEC standartlarına göre 4 yıldız verim sınıfındadır.Paslanmaz Çelik Premix Eşanjör SistemiUzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjör sayesinde yüksek yakıt tasarrufu ve verim sağlanmaktadır.Akıllı Isıtma SistemiAkıllı ısıtma sistemi sayesinde ortamın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak gidiş ve dönüş NTC sensörler ile alev modülasyonu sağlanır. Bu sayede yüksek verim ve yakıt tasarrufu sunar.Dijital Ekran ve Kumanda PaneliDijital ekran sayesinde tesisat ve kullanım suyu sıcaklık değerleri, tesisattaki su basınç değeri ve hata kodları izlenebilmektedir.OPF Üretim TeknolojisiÜretilen her kombiyi üretim hattı boyunca tek bir operator takip eder. Ürünlere yapılan yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadırDemirdöküm Nitromix 35 Kw (30.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2221833 Demirdöküm Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 35 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 30100 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm Nitromix 35 kW (30.000 kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Evlerde kullanılan birbirinden farklı elektronik cihazlar farklı işlevlere sahiptir. Evin farklı yerlerinde kullanılan bu cihazlar ihtiyaçlarınızı karşılar niteliklere sahiptir. Evinizi ısıtmak amacıyla kullandığınız cihazlar arasında yer alan Demirdöküm kombi aynı zamanda sıcak su elde etmek için evlerin vazgeçilmezidir. Demirdöküm Nitromix 35 kW (30.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi ortamı iklimlendirme sistemiyle evin sıcaklık ayarını belirler. Soğuk kış aylarında ihtiyacınız olan sıcaklığı size sunar. Her evde bulunan kombiler yeni nesil tasarım ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Birçok malzemeden üretilen bu cihazların dayanıklı olması gerekir. Kombi 35 kW tam yoğuşmalı sınıfı kaliteli malzeme kullanılarak tasarlanır. Az yer kaplayan ve taşıması kolay olan bu ürünü dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Dolap içleri veya duvara asılarak kullanılır.

  • Tam yoğuşmalı kombi
  • A sınıfı enerji
  • Akıllı ısıtma sistemi

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Küçük ölçekli alanlarda birçok fayda sağlayan 35 kW (30.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi kullanım kolaylığı ile müşterilere yardımcı olur. Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz bu cihaz, birçok özellik barındırır. Özellikle soğuk kış dönemlerinde evinizi ısıtmanızı sağlar. Ayrıca sıcak su üretimini sağlar. Paslanmaz çelik gövdesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür. Sessiz çalışma sistemi tercih edilme sebeplerinden biridir. Kombiler oksijen ve doğalgazı birleştirerek yanma reaksiyonu meydana getirir. Meydana gelen yanma sonucunda açığa ısı enerjisi çıkar. Bu sayede tüm tesisatlardan sıcak suya erişiminizi sağlar. Zahmetsiz şekilde elde edilen sıcaklıkla kışları rahat geçirmenize olanak sağlar. A sınıfı enerji sistemine sahiptir. Enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Maksimum ısıl gücü 35 kW’dir. Hermetik baca tipine sahiptir. Yoğuşmalı kombi sınıfına giren bu ürün Premix teknolojisi kullanır. Bu sayede yüksek yakıt tasarrufu elde edilir.

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Hızlı ve etkin bir ortam sıcaklığı yaratmak için tercih ettiğiniz için 35 kw yoğuşmalı kombi çamaşır, bulaşık, duş gibi sıcak su ihtiyacı duyulan yerlerde çaba harcamadan işlerinizi yapmanıza yardımcı olur. Bunu yaparken enerjiden maksimum seviyede faydalanır. A sınıfı ısıtma verimliliği avantajıyla düşük doğal gaz kullanımı ile yüksek tasarruf sağlar. Aynı zamanda suyu verimli kullanmanıza olanak tanır. Kullanım suyu sarfiyatında da tasarruf sağlar. Tüm bunlarla birlikte elektrik tasarrufu avantajına sahip olabilirsiniz. Kullandığınız yere göre pompalama hızı belirlenir. Tüm kaynaklara hızlı şekilde sıcak su ulaşmasını sağlar. Düşük elektrikle ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ekonomik özellikleri müşterilerin dikkatini çeker. Bu sayede düşük ses seviyesi elde edilir. Ayrıca paslanmaz çelik Premix eşanjörü, yüksek ısı transferi sağlar. Yakıt tasarrufu ve uzun ömür kullanım kolaylığı kazanılır.

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Demirdöküm Nitromix Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyat

Demirdöküm Nitromix 35 kW (30.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi fiyat aralıkları belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Farklı kademe ısı ayarı ortamın istenilen sıcaklığa gelmesini sağlar. Dilediğiniz sıcaklıkta suyu ayarlayabilirsiniz. Her yönden enerji tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur. Birçok teknik özellikleri kolaylıkla kombiyi kullanmanıza olanak tanır. Uzun ömürlü bu kombi evin temel ihtiyacını giderir. Çevre dostu olması yönüyle birçok kişinin dikkatini çeker. Çevreye zarar vermeden kolay bir şekilde kullanabileceğiniz bu ürün, ekonomik fiyatlıdır. İşlevsel yönlerinin yanında kullanımı kolay tasarımı ile de dikkat çeker. Kullanıcı dostu kontrol paneline sahiptir. Tüm bu özellikleriyle öne çıkan ekonomik kombiyi satın almak istiyorsanız, Trendyol üzerinden diğer müşterilerin Demirdöküm Nitromix 35 kW (30.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi yorum okuyabilir, avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.