Demirdöküm Atromix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

22.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.220 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.883,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.400 TL

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Atromix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KombiHangar Satıcı Ünvanı: GC ISI SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389079428600017 Vergi Kimlik Numarası: 3890794286
    Bu ürün KombiHangar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm kombi 20, 24 ve 28 kW kapasite seçeneğiyle hem düşük hem de tasarruflu enerji tüketir.
  • Yoğuşmalı kombi A sınıfı yüksek verimli ısıtma ile ortamın sıcaklığını kısa süre içerisinde istenen seviyeye çeker.
  • Hermetik kombinin fan hızı yine kombinin sıcaklık ihtiyacına göre otomatik olarak ayarlanır.
  • Tam yoğuşmalı kombi yoğuşma teknolojileri kullanır ve dolayısıyla çevreyi korur.
  • Demirdöküm Atromix kombilerin kontrol paneli basit ve anlaşılır düzeydedir. Basit bir arayüze sahiptir.
  • Demirdöküm Atromik 24 kW enerji tüketen kombi Green Good Design ödülüyle çevre dostu olduğunu tesciller.
  • Demirdöküm Atromix kombi 700x390x280 mm kompakt boyutları ile çok daha az yer kaplarken esnek montaj imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm Atromix 24 Kw Kombi ile Sıcaklığı Ayarla

Yoğuşmalı kombiler son yıllarda çokça tercih edilmektedir. Yoğuşma gaz halinde var olan maddelerin ısı vermesi ve sıvı hale dönüşmesini ifade etmektedir. Konvansiyonel olan kombilerde yanan gaz atık ile birlikte bacadan buhar olarak çıkmaktadır. Yoğuşmalı olan kombilerde ise gaz yanması sonrasında bacadan buhar çıkmadan evvel gazdaki buhar ayrışmakta ve ısıya dönüşmektedir. Kombilerin tercih edilmelerinde ısıtılacak bölgenin ne kadar büyük olup olmadığını görmek gerekir. Demirdöküm Atromix tam yoğuşmalı kombi maksimum tasarruf sağlaması, her türlü tesisatta kullanılabilmesi gibi pek çok avantaj sunmaktadır. Demirdöküm Atromix Eco modu ise kombi kapansa bile, sıcak su devir daimi ile bir süre daha petekleri sıcak tutarak kombi ısısını devam ettirmektedir. Tam yoğuşmalı olan modellerde ise alev boyutları ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenmekte ve fan modülasyonu ile yakılan gaz miktarından verim sağlanmaktadır.

  • Günümüzde Atromix Kombi
  • İleri Teknoloji ile Kombi Keyfi
  • Atromix Kullanıcı Yorumları

Demirdöküm Atromix 24 kw Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Demirdöküm Atromix 24 kw Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Birçok marka ve seçenekleriyle birlikte kombilerin kullanım kapasiteleri değerlendirilmektedir. Elektrik tüketimleri ve enerji harcama oranları temel alındığında genel olarak kullanım standartları düşünülmektedir. Demirdöküm Atromix 24 kw kullanıcıları için vazgeçilmez iklimlendirme cihazları arasındadır. Sıcak su ihtiyacı ile doğalgaz kullanımı için kapalı mekanlar için tasarlanmıştır. Demirdöküm kombilerin kullanımları ise son derece kolaydır. Mekanlarınız için kombi tercihi aşamasında kullanılacak olan alanın metrekaresi ve kullanım amacı tercih edilecek modelin belirlenmesinde önemli bir etkendir. Yoğuşmalı olan modellerden istenilen şekilde verim alınabilmesi için tesisat sistemlerinin ve petek sayılarının kontrol edilmesi gerekmektedir. İleri teknoloji ile imal edilen bu ürünlerin bakımları periyodik aralıklar ile yapılmalıdır. Düşük emisyon değerleri sayesinde çevreci olan bu ürünlerin çalışma prensipleri de son derece sessizdir. İyi bir yalıtım ile desteklenen kombilerde daha az yakıt sarfiyatı ile iyi bir derecede ısınmak da mümkün olmaktadır. Demirdöküm Atromix kombi Demirdöküm Atromix p24 değişik modelleriyle kişilerin kullanımlarına sunulmaktadır.

Demirdöküm Atromix Tam Yoğuşmalı Kombi 24 Kw Kullanımı

Demirdöküm Atromix Tam Yoğuşmalı Kombi 24 Kw Kullanımı

Evlerin ısınma şeklinin değişmesiyle doğalgazın yaşamımızdaki etkileri de büyük olmaktadır. Bu noktada kombi tercihlerinde kişiler, iklimlendirme çözümü bulabilirler. Ürünün özellikleri ise fiyat performansını etkileyen en önemli detaydır. Bu nedenle marka seçimleri doğru yönle ilerlemeli ve etkin bir cihaz ile kullanılmaktadır. Ancak tercih edilen cihazın ne kadar etkin kullanıldığı ise kullanım sırasında belirlenmektedir. Demirdöküm Atromix, kullanıldığı alanda hem sıcak su hem de ısıtma ihtiyaçlarına yanıt verir. Bununla birlikle oldukça kompakt ve ergonomik bir tasarımı vardır. Duvara monte edilerek kullanıldığı için alandan tasarruf etme imkanı da sunar. Yoğuşma sistemi küçük metre kareye sığan bir bölge için oldukça önemli bir detay olarak adlandırılmaktadır. Demirdöküm Atromix yoğuşmalı kombi p24 özelliği sayesinde tüm mekânların ısınma eylemini kolaylıkla gerçekleştirebilecek ve son derece etkin bir biçimde ısı sistemini oluşturacaktır. Demirdöküm Atromix yoğuşmalı kombi kolay kullanımı ile tercih edilme oranı en yüksek kombiler arasındadır.

Demirdöküm Atromix Yoğuşmalı Kombi Yorumları ve Fiyatları

Demirdöküm Atromix Yoğuşmalı Kombi Yorumları ve Fiyatları

Küçük boyutları, sessiz çalışma performansları ile beraber kombi modelleri, kullanıcıların isteklerine göre şekillenen bağımsız kullanım kolaylığı sunar. Demirdöküm atromix 24 kw özellikleri itibari ile değerlendirildiğinde geniş ısıtma alanı, tasarruf sağlaması ve çevreci olması ile tercih sebebi olmaktadır. Demirdöküm atromix 24 kw tam yoğuşmalı kombi fiyatları her bütçeye hitap etmektedir. Sektörde uygun fiyatları olan ve son derece ekonomik ve uzun ömürlü cihazlar olarak tercihlere sunulmaktadır. Demirdöküm Atromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Demirdöküm Atromix 24 Kw önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri, karşılaştırmalar için Trendyol'u inceleyebilirsiniz. Demirdöküm atromix tam yoğuşmalı kombi fiyatları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise ürünün tüm özelliklerini inceleyebilir ve Demirdöküm atromix tam yoğuşmalı ürününü güvenle satın alabilirsiniz. Demirdöküm Atromix 24 kw yorumları arasında memnuniyet oldukça fazladır.