Demirdöküm Ademix 18/24 Kw (16.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

18.959 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.362 TL19.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.900 TL
250 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.400 TL21.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Ademix 18/24 Kw (16.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enucuzzz Satıcı Ünvanı: HSN İNTERNET MAĞAZACILIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464194122600001 Vergi Kimlik Numarası: 4641941226
    Bu ürün Enucuzzz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı ısıtma sistemi olan yoğuşmalı kombi, maksimum 20 Kw ısıl güçtedir. Baca tipi hermetik özellikli model, aynı zamanda 20600 BTU/H ısıtma kapasitesi ile çalışır.
  • Tam yoğuşmalı kombi A sınıfı, yüksek ısıtma verimi yaratır. Elektrik tasarrufu sağlayan ve hızı otomatik ayarlanan frekans kontrollü pompası bulunur.
  • Şık tasarıma sahip Demirdöküm Ademix 626x400x270 mm kompakt boyutta dizayn edilir. Az yer kaplayan modelin ağırlığı ise 25.6 kilogramdır.
  • Demirdöküm Ademix 18/24 KW tam yoğuşmalı kombi 2 adet dairesel yapıda eşanjöre sahiptir. Yüksek ısı transferi yapan model eşanjörü, paslanmaz çeliktendir.
  • 50 DB(A) varan düşük ses seviyeli Demirdöküm Ademix 18/24 Kw sıcak su kapasitesi vadeder. Çift işlemcili ana kartı olan bu tasarımın kontrol mekanizması ise iki kademelidir.
  • Demirdöküm Ademix yoğuşmalı kombi LDCD ekranda tasarlanır. Aynı zamanda kontrol düğmeleri çevirmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 20 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm ADEMİX 18/24 18/24 kW Ademix Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı kombi beyaz işlevsel ve nitelikli bir üründür. Bu cihaz, üstün kalitesiyle herkesin beğenisini kazanır. Demirdöküm ademix 18/24 kW kapasiteye sahip olduğu için enerji tasarrufu sağlar. Bu kombinin dikkat çeken özelliklerinin başında çevre dostu olması gelir. Tam yoğuşma teknolojisiyle üretilen bu cihaz ile evinizin sıcaklığını yüksek verimlilikle sağlayabilirsiniz. Üründen uzun yıllar boyunca güvenle yararlanmanız mümkündür. Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı beyaz kombi modern tasarımı sayesinde konumlandırıldığı alana uyum sağlar. A sınıfı enerji ile çalışan bu cihaz enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur.

  • Cihaz tipi: Yoğuşmalı
  • Baca tipi: Hermetik
  • Garanti tipi: Resmi distribütör garantili

Demirdöküm Ademix 18/24 kW Yoğuşmalı Kombinin Özellikleri

Demirdöküm Ademix 18/24 kW Yoğuşmalı Kombinin Özellikleri

Demirdöküm ademix yoğuşmalı kombi A sınıfı enerji ile çalıştığı için su ve ısı üretiminde maksimum enerji tasarrufu sağlar. Ürün özellikle kış aylarında tasarruf etme konusunda oldukça yardımcıdır. Frekans kontrollü pompa teknolojisi sayesinde minimum enerji kullanarak fazla pompa kullanımı sunar. Bu özellikleri sonucunda ürün bütçe dostu bir profil çizer. Tam yoğuşmalı olan kombi, ortamda olması gereken sıcaklığı belirler ve ona göre enerji harcar. Yoğuşmalı oluşu suyun sıcaklığını ölçerek alev ve pompa işlemlerini de düzenler. Kombinin basınç değerlerini cihazın üzerinde yer alan ekrandan görüntülemeniz mümkündür. Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı beyaz kombi rengi ve tasarımıyla ortamdaki dekorasyonu bozmaz. Kombiniz balkonunuzda ya da konumlandırmak istediğiniz alanda hoş durur. Ürün görünümünün yanı sıra dayanıklılığıyla da öne çıkar.

Demirdöküm Ademix 18/24 kW Yoğuşmalı Beyaz Kombi Güvenli midir?

Demirdöküm Ademix 18/24 kW Yoğuşmalı Beyaz Kombi Güvenli midir?

Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı beyaz kombi oldukça güvenilir bir üründür. Tamamen yoğuşmalı olan bu kombi son teknoloji ile üretilmiştir. Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı kombi beyaz yorumlarına ürünün kalitesi ve güvenilirliği görülebilir. Hermetik ve tam yoğuşmalı bu kombi yasalara uygun biçimde tasarlanmıştır. Ürün, Demirdöküm firması tarafından da 2 yıl garantili olarak satılır. Evin büyüklüğüne göre tercih edilen 18/24 kW kapasiteli güvenilir oluşunun yanında tasarım açısından da ödüllü bir cihazdır. Hem görünüm hem de kullanım açısından uzun ömürlü bir kombi için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kombi mevsimsel ısıtma açısından %93 enerji tasarrufu sunmasıyla yüksek derecede verimlilik sağlar. Ürün evinin sıcaklığını verimlilik ve tasarruf ile düzenlemek isteyenler için idealdir.

Demirdöküm Ademix 18/24 kW Yoğuşmalı Beyaz Kombi Dayanıklı mıdır?

Demirdöküm ademix 18/24 kW yoğuşmalı beyaz kombi, zorlayıcı çalışma koşulları göz önüne alınarak çeşitli testlerden geçer. Yapılan testler neticesinde ürünün 15 yıla denk gelen bir dayanıklılığı söz konusudur. Bu ürünün üretim aşamasında sağlamlığı ölçmek adına kombi ömür, eşanjör ömür ya da pompa testi yapılır. Tüm bu sınamaları başarılı biçimde geçen kombi satışa sunulur. Ürün kullanım esnasında oluşan yüksek basınç için sizi uyarır. Bu uyarı sistemi yüksek ve düşük basınç sırasında kombinizde gerekli düzenlemeleri yapmanıza yardımcı olur. Bu ürün iki kademeli kontrol merkezi sayesinde kullanıcılara oldukça güvenli ve dayanıklı bir kombi deneyimi sunar. Kombi üzerindeki ekran sayesinde tüm gereksinimleri her yaştan insan kolayca anlayabilir. Hem manuel hem de teknolojik tuşları sayesinde kombinizde oluşan arızaları hızlıca çözmeniz mümkün olur. Bu cihazı Trendyol avantajlarından ve fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.