Delta Plus Brava2 Clear Gözlük

189 TL

Ürün Bilgileri

Delta Plus Brava2 Clear Gözlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evren Tanıtım Mimarlık ve Reklamcılık Satıcı Ünvanı: EVREN TANITIM MİMARLIK VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383030737700012 Vergi Kimlik Numarası: 3830307377
    Bu ürün Evren Tanıtım Mimarlık ve Reklamcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Delta Plus Brava2 Şeffaf Koruyucu İş Gözlüğü, iş güvenliği ve kullanıcı konforunu bir arada sunar. Model adı BRAV2IN olan bu güvenlik gözlüğü, yüksek darbe direncine sahip polikarbonat lenslerle donatılmıştır. Bu lensler, %99.9 UV koruması sağlayarak gözlerinizi zararlı ultraviyole ışınlarına karşı korur. Ayrıca, buğulanma karşıtı ve çizilmeye karşı dirençli özel kaplamalar ile net ve güvenli bir görüş alanı sunar.Gözlüğün çerçevesi, hafif ve dayanıklı malzemeden yapılmış olup, ergonomik tasarımı uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sağlar. EN166 ve EN170 gibi önemli Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmiştir, bu da gözlüğün yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığını gösterir.Brava2, her yüz tipine mükemmel uyum sağlayan ayarlanabilir yapısı ile dikkat çeker. Bu özelliği, gözlüğün geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından rahatça kullanılabilmesini sağlar. Her türlü iş ortamı için ideal olan Delta Plus Brava2, sağladığı üst düzey koruma ve konfor ile kullanıcıların tercihi olmaya devam eder.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Koruyucu Gözlük
Geri Bildirim Ver