Dekamis Pasta Sıvama Standı 33 Cm Döner Başlıklı + 10 Lu Krema Sıkma Torbası

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,90 TL

Ürün Bilgileri

Dekamis Pasta Sıvama Standı 33 Cm Döner Başlıklı + 10 Lu Krema Sıkma Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidolupasta Satıcı Ünvanı: CANBERK DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2750992050
    Bu ürün bidolupasta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Döner Başlıklı Pasta Sıvama Standı Çap: 33 Cm Pasta sıvama işleminde kullanılan platformdur. Kendi ekseni etrafında 360" derece dönebilmesi sayesinde kullanıcısına büyük kolaylık sağlar, kolay şekil vermeye yardımcı olur. 10 lu Krema Sıkma Torbası HEDİYEMİZDİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dekamis Krema Sıkma Torbası Ürünleri Trendyol'da!

Döner başlıklı pasta sıvama standı sayesinde söz konusu işlemi yapmak pratik hâle gelir. Dekamis 33 cm 360 derece döner başlıklı beyaz pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası, oldukça kullanışlı bir üründür. 360 derece dönebilen stant işlerinizi kolaylaştırır. Pastanın yüzeyini pürüzsüz bir şekilde kaplama şansı verir. Son derece dayanıklı materyallerden üretilir. İlk günkü kalitesini daima korur. Pastanın tadında ve kokusunda bozulmaya sebebiyet vermez. Kısa sürede temizlendiği için kullanıcılardan tam not almayı başarır.

  • Renk: Beyaz
  • Çap: 33 cm
  • Materyal: Plastik

Dekamis Döner Başlıklı Pasta Sıvama Standının Özellikleri Nedir?

Dekamis Döner Başlıklı Pasta Sıvama Standının Özellikleri Nedir?

Dekamis 33 cm 360 derece döner başlıklı beyaz pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası oldukça kalitelidir. Üretildiği materyaller sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Ürünün yüzeyinde renk değişimi ve yıpranma meydana gelmez. Pastayla temas etmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Söz konusu pasta sıvama standının 33 cm'lik bir çapı bulunur. Gereç böylece büyük boyutlu pastalar için gerekli olan alanı sağlar. Bu pastaların yüzeyini rahatça sıvama şansı verir. Dekamis pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası seti, evde kullanıma uygun bir üründür. Kendi imkânlarınızla estetik pasta tasarımları yapmanıza olanak tanır. Krema torbası sayesinde pastaya istediğiniz deseni vermeniz mümkün olur. Pastanın yüzeyini ve kenarlarını şekillendirmek için bu ürünü kullanmanız mümkündür. Sıvama işlemini bitirdikten sonra bahsi geçen krema sıkma torbalarını kullanabilirsiniz.

Dekamis Pasta Sıvama Standı ve Krema Torbası Nasıl Yıkanır?

Dekamis 33 cm 360 derece döner başlıklı beyaz pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası, kısa sürede hijyenik hâle gelir. İlgili stand, dayanıklı materyallerden üretildiği için bulaşık makinesinde yıkanır. Boyutları sayesinde bulaşık makinesine kolayca yerleştirilir. Ürünün diğer mutfak eşyalarıyla birlikte yıkanmasında herhangi bir sakınca yoktur. Yıkama sırasında kalitesinde bozulma meydana gelmez. Dekamis 33 cm döner başlıklı pasta sıvama standı, elde yıkama için de son derece uygundur. Leke ve kir tutmadığı için bu ürünü yıkarken fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. Gereç, kısa sürede yeniden kullanıma hazır hâle gelir. Bahsi geçen özelliklerinden dolayı pastane ve fırın gibi işletmeler için sıkça tercih edilir. Gün içinde pek çok kez yıkanabilen son derece hijyenik bir üründür. İlgili ürünü farklı alanlarda keyifle kullanabilirsiniz.

Dekamis 33 cm Döner Başlıklı Pasta Sıvama Standı Kullanışlı mıdır?

Dekamis 33 cm 360 derece döner başlıklı beyaz pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası, son derece kullanışlı bir üründür. Boyutları sayesinde rahat bir şekilde kullanılır. Zemine sabitlenen stant sayesinde hareket kabiliyetiniz azalmaz. Pastanın yüzeyini sıvarken eğilmenize ve fazla efor sarf etmenize gerek yoktur. Söz konusu stand 360 derece dönerek işlerinizi kolaylaştırır. Pastanın tüm yüzeylerini eşit oranda sıvama şansı verir. Böylece kremanın yüzeye homojen olarak dağılmasını mümkün kılar. Zevklerinizi yansıtan bir pasta tasarımı yapmanıza yardımcı olur. Dekamis 33 cm döner başlıklı pasta sıvama standı, sarsılmadan dönmeye devam eder. Bu sayede detaylı desenleri olan pastaların yapımı için de kullanılır. İlgili pasta sıvama standından her kullanımda aynı performansı almak mümkün olur. Arzu ederseniz Dekamis 33 cm 360 derece döner başlıklı beyaz pasta sıvama standı ve 10'lu krema sıkma torbası yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Söz konusu ürünü online alışverişi pratik hâle getiren Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.