Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürü 2096

220 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürü 2096

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Weblonya Satıcı Ünvanı: WEBLONYA ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053291600001 Vergi Kimlik Numarası: 8000532916
    Bu ürün Weblonya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap bahçe bordürü 20 x 150 cm ebatlarındadır Ağaç ve çiçeklerinizin topraklarına destek olarak kullanılır dekoratif görünüme sahiptir Esnek yapıdadır kolayca şekil alır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Defa Bahçe Çiti Bordürü

Defa 20 x 150 cm bahçe çiti, bitkilerinizin daha estetik görünmesini ve topraklarının daha düzenli şekilde durmasını sağlayan çok kullanışlı bir üründür. Ürün, emprenye işlemiyle sağlamlaştırılmış ve her detayı özenli bir şekilde hazırlanmıştır. Tarafınıza rulo şeklinde gönderilen bu ürünü toprağa sabitleyerek ortamın dekorunu daha şık bir hale getirebilirsiniz. Koyu renkte üretilen bordür, çoğu ortama kolayca uyum sağlar. Aynı zamanda sebze, meyve ya da çiçeklerinizi ektiğiniz toprakların daha temiz durmasını sağlayarak daha ferah bir ortam yaratır. Bahçelerinizde ya da teraslarınızda geçirdiğiniz zamanları daha çok sevmenize katkıda bulunur. Defa bahçe bordürünü, dilerseniz keserek de topraklarınıza uyumlu hale getirebilirsiniz. Defa bahçe çiti 20×150 cm, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Ürün Boyutu: 20 x 150 cm
  • Kullanım Alanı: Bahçe
  • Malzeme: Ahşap

Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürünün Özellikleri Nelerdir?

Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürünün Özellikleri Nelerdir?

Defa bahçe çiti, yetiştirdiğiniz çiçek ve sebzelerin topraklarına destek olması için üretilmiştir. Toprağa destek olmasının yanı sıra dekoratif anlamda güzel bir görünüm sağlamasıyla dikkat çeker. Ürünün ebadı, 20 x 150 cm’dir. Defa Bahçe bordürü, esnek yapısı sayesinde kolayca şekil alarak işinizi kolaylaştırır. Toprak zemine gömerek kullanımını sağlayabilirsiniz. Dağınık toprak görünümünü ortadan kaldırarak daha temiz bir görünüm sunar. Defa 20 x 150 cm bahçe çiti , emprenye işlemi uygulanarak hazırlanmıştır. Bu işlem sayesinde dayanıklılığı artırılmıştır. Koyu rengiyle dikkat çeken ürün, birçok mobilyaya uyum sağlayarak bahçelerinizin dekorunu bozmaz. Dekor olarak yaşadığınız yerin havasını kolayca değiştirir. Ürünün kullanımının oldukça zahmetsiz olması kullanıcılar tarafından oldukça sevilir.

Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürü Nerelerde Kullanılabilir?

Defa 20 x 150 cm bordür, bahçede sağladığı kolaylıklar sayesinde kullanıcılar arasında tercih sebebidir. Ürünün esnek yapısı sayesinde yerleştirme işlemi oldukça kolaylaşır. Defa bahçe bordürünü yerleştirmeniz için tek yapmanız gereken ürünü toprağa çakma işlemiyle sabitlemenizdir. Defa 20 x 150 cm bahçe çiti, çiçek ya da sebzelerinizi yetiştirdiğiniz toprakların desteklenmesinde ve dekor olarak temiz bir görüntü sağlamasında kullanılır. Bahçesiyle vakit geçirmeyi seven herkes gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilir. Daha temiz ve göze hitap eden bir ortam yaratarak sizin de bahçenizde daha keyifli zaman geçirmenize olanak sunar. Evinin teras bölümünde kendine bahçe ortamı yaratan kullanıcılar da Defa bordürünü kullanabilirler. Ürünün alt kısmını herhangi bir şekilde desteklediğiniz takdirde bir sorunla karşılaşmazsınız. Ürünü, duvara monte etmek isterseniz ise çift taraflı bant kullanarak yapıştırabilirsiniz.

Defa Bahçe Çiti Bahçe Bordürü Kaliteli midir?

Defa 20 x 150 cm bahçe bordürü, kaliteli malzemelerle hazırlanarak kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur. Herhangi bir sorun yaşamamanız için her detayı özenle düşünülmüştür. Bahçelerinizin havasını değiştirecek Defa bahçe bordürü, kolay ve zahmetsiz kullanımıyla dikkat çeker. Ürün, emprenye işlemi uygulanması sayesinde daha uzun bir kullanım ömrü vadeder. Emprenye, çeşitli bazı tekniklerle kimyasal maddelerin ahşap ürünlerin içerisine hapsedilmesi işlemine denir. Bu işlem sayesinde ahşap ürünler, hava ve çeşitli etkenlere maruz kalsa bile daha dayanıklı hale gelir. Emprenye işlemi uygulanan Defa bahçe bordürü, dayanıklılığı ve koruması artırılmış bir ürün olarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Aynı zamanda, ürünün esnek olmasının yanı sıra boydan kesilebilir olması sizlerin işini kolaylaştırır. Ürünü yerleştireceğiniz yerin uzunluğuna göre bordürün boyunu keserek kolayca ayarlayabilirsiniz. Siz de bahçelerinizde güzel bir hava yaratmak isterseniz bu ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla kolayca satın alabilirsiniz. Öncesinde Defa 20 x 150 cm bahçe çiti yorum ve puanlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanız mümkün.