dedektifia Kriminal Olaylar Ve Gizemli Cinayetler Dergisi,dedektiflik Ve Suç Dünyası Dergisi 1.sayı

69,90 TL

Ürün Bilgileri

dedektifia Kriminal Olaylar Ve Gizemli Cinayetler Dergisi,dedektiflik Ve Suç Dünyası Dergisi 1.sayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dedektifia Satıcı Ünvanı: FEİZA NUR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3796102996200001 Vergi Kimlik Numarası: 1270563157
    Bu ürün Dedektifia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyada türünün ilk ve tek suç dergisi ile tanışın! Dergimiz, kötü şöhretli vakaların derinlemesine analizi ile suçun karanlık ve gizemli dünyasına benzersiz bir bakış sunuyor. Çarpıcı görseller ve sürükleyici hikaye anlatımıyla dergimizin her sayısı, gerçek suç meraklıları için mutlaka okunması gereken bir Dedektiflik ve Suç Dünyası Dergisi. İçeriğimiz, başka hiçbir yerde bulamayacağınız benzersiz ve ilgi çekici bir deneyim sağlamak için özenle derlenmiştir. Maktüllere ait video kayıtları, sıradışı cinayet olayları, dedektif bilmeceleri, seri katillerin hayat hikayeleri, dünyanın en ünlü cezaevi , koreli katil, kanlı aşk davaları, birbirinden gizemli çözülememiş olaylar, mafyalar ve kayıplar yer almaktadır. İster deneyimli bir gerçek suç fanatiği olun, ister bu türe yeni başlayan biri olun, dergimiz ceza ve suç dava severler için hazırlanmıştır. Suçun ötesinde bir dünya keşfedin! Dedektifia Suç Dosyaları, suç ve ceza alanında dünyanın en iyi yazarları tarafından yazılmış benzersiz hikayeler sunmaktadır. Okuyucularımızı adli bilim, psikoloji ve dedektiflik yöntemlerinin derinliklerine götürüyoruz. Suç ve ceza hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra, suçun gölgesinde kalan başka bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Şimdiye kadar okuduğunuz en benzersiz suç dergisi olan Dedektifia Suç Dosyalarını kaçırmayın! Not: Dergimiz A4 boyutunda dijital baskı olup 20 sayfadan oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver