4
Saksı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Decolight 3'lü Beyaz Renk Sukulent Ve Kaktüs Saksı Seti

54,90 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decolight 3'lü Beyaz Renk Sukulent Ve Kaktüs Saksı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOOA Satıcı Ünvanı: YUSUF ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7150471216
    Bu ürün SOOA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'lü sukulent ve kaktüs saksısı set
  • Tamamen el yapımı kendi üretimimizdir
  • Ürünler çift oluklu mukavva karton kutuda baloncuklu pat pata sarılmış şekilde gönderimi sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Alçı
  • Renk Beyaz
  • Set İçerik Adeti 3
  • Yükseklik 0-10 cm
  • Şekil Yuvarlak
  • Genişlik 0-10 cm
  • Hacim 0 - 2 L
  • Uzunluk / Çap 0-10 cm
  • Ağırlık 0-1 Kg
Geri Bildirim Ver

Şık Tasarımlı Dikkat Çekici Sukulent ve Saksı Seti

Sevilen bitkiler arasında yer alan kaktüs ve sukulent, dekoratif bir gösterim sunan saksılar ile oldukça güzel bir hava katmaktadır. Genel olarak mini boyda olan bu saksı çeşitleri estetik bir görünüm sağlamaktadır. Canlı taze görünümü ile her alana güzellik katan bu bitkiler, dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu tarz bitkilere sahip olan kişiler kendilerine ekstra bir uğraş edinmektedir. Sukulent ve kaktüs saksısının materyalinde en çok tercih edilen betondur. Beton sukulent saksısı, dayanıklı yapısı ile oldukça beğenilmektedir. Decolight markasının müşterilerine sunmuş olduğu 3’lü beyaz renk beton sukulent ve kaktüs saksısının dış yüzeyinde yer alan kabarcıklar oldukça dikkat çekmektedir. Bunlarla beraber 3’lü beyaz renk beton sukulent ve kaktüs saksısı uygun fiyatı ile ilgi toplamaktadır.

  • Şık Görünüm
  • Minimal Tasarım
  • Dayanıklı

Şık Görünümlü 3’lü Beton Sukulent Saksısı

Şık Görünümlü 3’lü Beton Sukulent Saksısı

Bulunduğu ortama şıklık katmak isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alan 3’lü beton saksı seti, minimal yapısı ile fazla yer kaplamamaktadır. Son zamanlarda yaşam alanlarının olmazsa olmazlarından olan sukulent ve kaktüs bitkilerinin şık görüntüsü ile gören kişilerin dikkatini çekmektedir. Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilerek tercih edilen bu bitkilerin içerisine konulduğu saksıların seçimi ise oldukça önemlidir. Bitkilerin daha uzun ömürlü ve sağlıklı bir şekilde yetişmesinde saksılar büyük rol oynamaktadır. Decolight 3'lü beton sukulent ve kaktüs saksısı set cms beton 3'lü tam olarak da bu bitkilere özel olarak dizayn edilmiştir. Oldukça dayanıklı yapısı ile bilinen bu bitkilerin ömürleri ise oldukça uzundur. Dekoratif anlamda tercih edilen ve bitkilerin daha sağlıklı yetişmesini sağlayan bu saksı modelleri, şık görünümü ile her ortama estetik bir güzellik katmaktadır.

Dekoratif Özellikli 3’lü Beton Sukulent Saksısı

Dekoratif Özellikli 3’lü Beton Sukulent Saksısı

Yaşam alanlarına estetik görünümü ile ortamlara zengin bir hava katan ürünlerin arasında Beton Sukulent ve Kaktüs Saksısı yer almaktadır. Göz alıcı tasarımları ile beyaz renkte sunulan bu ürünler dekor açısından tamamlayıcı bir görev üstlenmektedir. Sevdiklerine hediye almak isteyen kişiler için de oldukça ideal bir seçenektir. Set halinde satılan bu ürünün her bir saksısı farklı kabartmalara sahiptir. Aynı boyutta yer alan bu 3’lü saksı seti ile güzel bir alan yaratmak mümkündür. 3'lü Beton Sukulent ve Kaktüs Saksısı Set ürünlerinin taşınması da oldukça kolaydır. Küçük bir boyuta sahip olan bu saksı seti arzu edilen alana kolay bir şekilde taşınabilir. Bitkileri doğru koşullarda yetiştirmek için oldukça kullanışlı olan bu ürünün fiyatı ise her bütçeye hitap etmektedir. 3 lü beton saksı tercihleriniz arasında yer alabilir.

Decolight 3’lü Beton Sukulent Saksısı Fiyat ve Yorumları

Decolight 3’lü Beton Sukulent Saksısı Fiyat ve Yorumları

Decolight markasının set halinde kullanıcılarının beğenisine sunduğu bu saksı ürünleri pek çok kişiye hitap etmektedir. 3'lü Beyaz Renk Beton Sukulent ve Kaktüs Saksı Seti hem görünümü ile hem de boyutu ile oldukça çok beğenilmektedir. Mini saksı kategorisinde yer alan bu ürün, ihtiyaçlara ve isteklere kolaylıkla hitap etmektedir. Kullanıcıların severek tercih ettiği saksı seti, bulunduğu ortama eşsiz ve doğal bir hava katar. Decolight markasının ürün gamında yer alan 3'lü Beyaz Renk Beton Sukulent ve Kaktüs Saksı Seti yorum alanında kullanıcıların belirttiği görüşler, ürün hakkında duyulan memnuniyeti gözler önüne sermektedir. Decolight markası tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan 3’lü beyaz renk beton sukulent ve kaktüs saksı setinin fiyatına, özelliklerine ve daha pek çok detayına Trendyol sitesine göz atarak bakabilirsiniz.