Decathlon Wedze Çocuk Kayak Eldiveni - Mavi / Gri - 100

899 TL
Beden: 10-11 Yaş
10-11 Yaş
12 Yaş
13-14 Yaş
6 YAŞ
7-8 Yaş

Ürün Bilgileri

Decathlon Wedze Çocuk Kayak Eldiveni - Mavi / Gri - 100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST SPORT Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FATİH TOYGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590738309
    Bu ürün EVEREST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wedze Çocuk Kayak Eldiveni - Mavi / Gri - 100 ÜRÜN FAYDALARI Sicak tutma: 150 g./m? elyaf dolgu ve cift kat firçalanmis astar. Su geçirmezlik: Su geçirmez membran ve su tutmaz dis kumas Dayaniklilik: Daha fazla saglamlik için poliüretan avuc içi. Avarlanabilir yapi: Bilekte ayarlanabilir bant. Genis agizli manset. URÜN KONSEPTI VE TEKNOLOJiSI URÜN BILESIMI: Ana kumas 100% Polietilen Tereftalat Astar 100% Polietilen Tereftalat Avuç içi 100% Polietilen Tereftalat Dolgu 100% Polietilen Tereftalat Kaplama 100% Poliüretan SAKLAMA TAVSiYESi: Ürünü kaldirmadan önce tamamen kurudugundan emin olun. TEKNIK BiLGiLER BiLESENIN SU TUTMAZLIK ÖZELLIGi : Tüm Wedze eldivenler ve tek parmakli eldivenler, kumasinin suyu emmeden yüzeyden akip gitmesini saglayan bir su tutmazlik isleminden gecirilmistir. Böylece, kumas suyu içeri sizdirmaz. Sicak tutar ve hafif kalir. Kumas su tutmazlik özelligini dis yüzeyine uygulanan bir islem ile kazanir. Bu özelligin korunabilmesi için islemin her 2 - 3 yikamada bir magazalarimizda satilan özel ürünlerle yenilenmesi gerekmektedir. • SU GEÇIRMEZ MEMBRAN: Bu kayak eldiveni, astari ve dis unsurlarla temas eden bölümù arasina yerlestirilmis oldukça ince polimer bir filmden olusan su geçirmez membrana sahiptir. Bu membran suya karsi bir bariyer görevi görür ve ürünün su geçirmez olmasini saglar. Ayrica, ürünü olusturan dis bilesenler suyun emilimini azaltmak için bir su tutmazlik islemine gereksinim duyar. Sadece kauçuk bir eldiven su sizdirmazdir. Membran bir eldiven yagisli zor sartlarda belirli bir su sizdirmazlik sunar • RUZGAR KESICILIK : Tüm Wedze eldivenler ve tek parmakli eldivenler rüzgar kesicilik özelligine sahiptir. Rüzgarin, hissedilen sogugu büyük oranda artirdigini biliyor muydunuz? 20 km / sa ile esen rüzgarin 0°C'lik bir havada hissedilen sicaklig -10°C olacaktir. Rüzgar kesici bilesenler, rûzgar veya yapilan spor antrenmaninin hizindan kaynaklanan üsütücü etkiyi azaltir. • GIYIP GIKARMA KOLAYLIGI : Daha hizli giymek için bilekte bulunan kayisi elin tersine dogru çekmek yeterlidir. • KAYBOLMAYA KARSI GÜVENLIK: Bilegin etrafinda yer alan, elastik ipi eldivenlerinizi kaybetme riski olmadan teleferikte kolayca giyebilmenizi saglar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver