10
Maske ve Şnorkel kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Decathlon Subea Dalış Maskesi - Açık Yeşil - 100

450 TL
Beden: L
L
M
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
598,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Subea Dalış Maskesi - Açık Yeşil - 100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Mentol yeşili/GRİ MAVİ/Neon sarı ÜRÜN FAYDALARI Görüş alanı: M boy için ölçülen görüş alanı Sağlamlık: Temperli tek kat camı çizilmelere karşı dayanıklıdır ve daha iyi görüş sağlar. Giyme / çıkarma kolaylığı: Kumaş kayışı saçları çekmez. Entegre şnorkel askısı. Vücuda uygunluk: Silikon gövdesi sayesinde rahattır ve su sızdırmaz Şnorkel geçişi ayarlanabilir İç hacim: Düşük iç hacmi sayesinde daha kolay dalabilirsiniz ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Elastik gövde 100% AVOKADO YAĞI Kayış 100% Polietilen Tereftalat Çerçeve 100% Polikarbonat Cam 100% Cam - Mineral SAKLAMA TAVSİYESİ: Maskenizi kuru ve ışık almayan bir yerde saklamanızı öneriyoruz. Maskenizi kullanmadan önce güneş altında ya da arabanızın içinde bırakmayın. KULLANICI TALİMATLARI: Maske yüzünüzdeyken suya atlamayın, başınız öne eğik ya da elleriniz önde olacak şekilde dalmayın. BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. TEKNİK BİLGİLER Beden : 6 - 10 yaşlarındaki çocuklara S boy maske öneriyoruz. 10 yaş üzeri kullanıcılarımız ince yüzler için M boyu, geniş yüzler için L boyu tercih edebilirler.
  • Uygun maske boyu nasıl seçilir : Maskenizi kayış olmadan yüzünüze yerleştirmeniz, nefesinizi tutarak maskeyi ellerinizde ittirmeniz gerekmektedir. Maskenin "vantuz" etkisi yüzünüze tam oturuyorsa maske size uygundur, sudayken su sızdırmazlık sağlayacaktır Tam tersi olur yani maske yüzünüze oturmaz ve düşerse içeri hava ve su girecektir bu nedenle başka bir boy ya da modelde maske denemeniz gerekmektedir.
  • Maskede buğu oluşumunu önleme : Yeni maske: Maskenizi bulaşık deterjanı ve ılık suyla, parmaklarınızı kullanarak güzelce temizleyin. Sünger kullanmayın. Her kullanımdan önce maskeye tükürün, parmaklarınızla tükürüğü camlara yayın ardından maskeyi durulayın. Buğu oluşumunu azaltmayı sağlamak için cilt ve cam arasındaki ısı farklarını azaltmak adına yüzünüzü ıslatın. Buğuyu tamamen ortadan kaldırmak için buğu oluşumunu önleyen bir sprey kullanın.
  • Silikon : Silikon çok yumuşak bir maddedir. Silikon gövde yüze yumuşak bir şekilde tam oturur ve su sızdırmazlık sağlar.
  • Temperli cam (M ve L boy), plastik polikarbonat cam (S boy) : Temperli cam klasik bir cam ile karşılaştırıldığında daha dayanıklıdır. Plastik bir cama göre çizilmelere karşı daha dayanıklıdır. Buna rağmen önemli bir darbe alması durumunda küçük parçalara ayrılarak ciddi yaralanmaların önüne geçer. Maske yüzünüzdeyken suya atlamayın, başınız öne eğik ya da elleriniz önde olacak şekilde dalmayın. Maskenizi kullanmadan önce güneş altında ya da arabanızın içinde bırakmayın. Çocukların güvenliğini sağlamak adına S boy maskelerimizin camları plastik bileşenlidir.
  • Ürün onayı : Maske, EN 16805 Avrupa standardı güvenlik gerekliliklerine uygundur. 2015. INPP (Ulusal Profesyonel Dalış Enstitüsü) tarafından onaylanmıştır.
  • PVC içermez : Bu maske PVC içermemektedir.
  • Maske boyutları nedir? (M boy) : Genişlik: 18 cm. Yükseklik: 11 cm. Kalınlık: 8 cm.
  • Maskenin ağırlığı (M boyda) : 200 g.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver