Decathlon Oxelo Kaykay Tekerleği - 4 Adet - 52mm - 99a Boy - Fildişi

590 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Oxelo Kaykay Tekerleği - 4 Adet - 52mm - 99a Boy - Fildişi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Gri Ürün faydaları Kayma kalitesi: Sert zeminlerde bile iyi kayma hissi için 99a sertlikte tekerlekler Sağlamlık: Düzleşmeyi (flatspots) azaltmak için %100 poliüretan tekerlekler (yeni formül) Hassasiyet: Kayma şeklinize uygun olması için 3 boyu mevcuttur (52/54/56 mm). Ürün konsepti ve teknolojisi Ürün bileşimi: Çerçeve 100% poliüretan Paket/ambalaj 100% viskon Teknik bilgiler Boyutlar :56 mm: eğimde hız kazanmak ve iyi bir performans için. Konik tasarım geniş bir yüzey sağlar (20 mm). Böylece yüksek hızda iyi kavrama sağlanır. 54mm: sokakta da eğimli zeminde olduğu gibi mükemmel kullanım (rampa/çukur) 52mm: daha küçük ve daha kolay kullanılan bu boyut, teknik sokak figürleri yapmak için idealdir.
  • Sertlik :Yeni poliüretan formülümüzle aşınmaya karşı daha dayanıklı. 10 kullanımdan sonra düzleşmeye son! 99a sertliğindeki bu tekerlekler hem skatepark hem de yollar için uygundur. Hem güçlü hareketler için yeterince sert hem de zemin kaynaklı titreşimleri emmek için yeterince yumuşaktır.
  • Formül :Yeni super high rebound formülümüz, beklentileri yüksek kaykaycılara uygun olacak şekilde oldukça performanslı bir tekerlek sunar. Düzleşmeye (flatspots) karşı oldukça dayanıklıdır.
  • Tekerleklerin hikayesi... :Bu tekerlekleri, aşınmaya karşı dayanıklı ve sağlam olması için çok sayıda laboratuvar testi yaparak geliştirdik. Ayrıca, çeşitli skateparklarda kayma kalitesi ve kullanımıyla ilgili görüşlerini öğrenmek için bir çok kaykaycıyla birlikte testler yaptık. Ürün geliştirme sırasında kaykaycılarla bu yakın işbirliği, fiyat performans oranı yüksek, kullanıma uygun kaliteli ürünler geliştirmemizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver