Decathlon Oxelo Kaykay - 8,25" - 500 Paranoid

3.599 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Decathlon Oxelo Kaykay - 8,25" - 500 Paranoid

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORTAKAL PLANET Satıcı Ünvanı: PORTAKAL PLANET ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174033800001 Vergi Kimlik Numarası: 7321740338
    Bu ürün PORTAKAL PLANET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: BEYAZ/Siyah/Neon yavruağzı ÜRÜN FAYDALARI Sıçrama kalitesi: Mükemmel bir "pop" için %100 Kanada akçaağacından 7 katmanlı ahşap tahta. Hassasiyet: Orta seviyede içbükey yapısıyla çok yönlüdür (hem sokak hem rampalarda uygun) Kayış Performansı: ABEC7 rulmanlar ve 101A tekerlekleriyle kaykay parkları için ideal. Kontrol kolaylığı: FURY EVO 2 dingiller (88A yumuşak lastik). Poliüretan SHR 52 mm tekerlekler ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Sörf Tahtası 100% Ahşap Kaykay dingili 100% Alüminyum Kaykay tekeri 100% Poliüretan Yatak 100% Demir Kaykay zımparası 90% , 10% Epoksi Vida 100% Çelik SAKLAMA TAVSİYESİ: Nemden uzak, kuru ve serin bir yerde saklayın. Suyla asla temas ettirmeyin ve kışın araba bagajı gibi nemli bir yerde saklamayın. KULLANICI TALİMATLARI: Şehirde seyahat için tasarlanmamıştır. TEKNİK BİLGİLER COMPLETE 500 kaykayın tahtası : Boyutlar: - Paranoid versiyonu için 8,25" X 31,9". - BRUCE versiyonu için 8" X 31,9" Orta boy içbükey tahta, burnu ve arkası hareketler için geniş ve eğimlidir. Bu %100 Kanada akçaağacı kaykay oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kanada akçaağacı kaykaylar için idealdir: dayanıklı, yoğun ve hafif bir yapıdadır.
  • Tekerlek ve rulmanlar : Tekerlek bileşeni: %100 poliüretan Super Hi-Rebound. Hem sokak hem kaykay parkları (beton) için ideal, slide hareketleri için uygun. Oldukça dayanıklı yapıdaki tekerlekler Boyutlar: 52 mm. Sertlik: 101A. ABEC 7 rulmanlar.
  • Dingiller (tekerleklerin takıldığı yer) : Alüminyum dövme tabanlı FURY EVO 2 dingillere ve 88A sertliğe sahip poliüretan tekerleklere sahiptir. Dingilleri yüksek hızda dahi iyi kontrol ve dönüş sağlar, demirler üzerindeki kayma kalitesi de muhteşemdir.
  • COMPLETE 500'ün ağırlığı nedir? : 8,25" boyda 2,3 kg.
  • Ürünlerimiz nasıl test edilir? : Tüm tahtalarımız laboratuvarda test edilmiştir. Bu testler, aşınma testlerini de içeren kaykay kullanımına yönelik Avrupa standartlarının onaylanmasını sağlar. Laboratuvarda yapılan bu testler daha sonra, saha testleri, bazı ölçümler ve test edenlerin görüşleri doğrultusunda ürünü zorlu bir sınavdan geçirerek tamamlanır. Sonuç: test edilmiş ve onaylanmış bir ürün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver