2
Bisiklet Kaskı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Decathlon Oxelo Kask - Paten / Kaykay / Scooter - Siyah - Mf500

795 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
L
M
S
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL1.089 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL
3.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Oxelo Kask - Paten / Kaykay / Scooter - Siyah - Mf500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah/KOYU MAVİ ÜRÜN FAYDALARI Destek: Bu kask başı kavrayan yapısı ve 3D ayarlama dişlisi ile oldukça dengelidir. Ayarlanabilir yapı: 3D mekanizma ile yükseklik ve derinlik ayarı. At kuyruğu saçlar için geçiş yeri. Hafiflik: S Boy =340 g., M = 400 g., L = 455 g. Havalandırma: Kanallara bağlı 12 havalandırma deliği hava dolaşımının yapılmasını sağlar. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Dış katman 100% Akrilonitril Bütadien Stiren Ana kumaş 100% Polistiren SAKLAMA TAVSİYESİ: Güneş almayan, kuru, yüksek sıcaklığa maruz kalmayan bir yerde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: Motor sporları ve dağcılık için uygun değildir. TEKNİK BİLGİLER Darbelere karşı destek : Asfaltta yapılan kayma antrenmanları için uygun, enseyi ve kulakların çevresini saran, polistiren bileşenli yapı ve ABS dış yüzey. EN 1078 standardına uygundur.
  • Bileşenler : Rahatlık sağlayan sünger. Kaskı tek elle açmayı ve kapatmayı sağlayan klips. Ayarlanabilen tokalar. Vücut yapınıza en uygun şekilde ayarlayabilmeniz için yüksekliği ayarlanabilir turn ring.
  • MF 500 kaskın boyu ve ağırlığı : 3 boyu mevcuttur: S = 52/55cm (340 g.), M =55/59cm (400 g.), L = 59/62cm (455 g.).
  • EN 1078 standardına uygundur. : Avrupa standardı, paten, kaykay, scooter ve bisiklet kullanıcılarının kaskları için tasarlanan zorunlulukları ve yeterlilikleri içeren bir standarttır. Söz konusu test gereklilikleri ve yöntemleri şu unsurları içermektedir: Görüş alanı da dahil olmak üzere yapı, kullanılan malzemenin darbe emme özellikleri, sıkıştırma sisteminin özelliği, buna çene kayışı ve sıkıştırma sisteminin elemanları dahildir
  • markalama ve bilgi.
  • Kişisel koruma ekipmanlarının iade koşulları : Kask, Kişisel Koruyucu Ekipmandır (KKE). Lütfen satın almadan önce bu ürünün sizin için doğru ürün olduğundan emin olun (model / beden / renk). Aksi halde, aşağıdaki koşullara göre iade edin: talimatlar, etiketler ve varsa orijinal ambalajı ile birlikte. Böylelikle ürün geliştirilebilir. Hep birlikte gezegenimize saygı duyalım.
  • Rahatlık sağlayan süngerin bakımı : Oxelo sünger değiştirme kiti sayesinde kaskınızın süngerlerini değiştirebilirsiniz. (kod: 8607937)
  • Kask ne zaman değiştirilmelidir? : Darbe anında başı desteklemek için tasarlanan kask. Tek bir darbe. Düşme anında kaskınız darbeden zarar görmemiş gibi görünse de aslında zarar hasarlanır:hassaslaşır, gözle kolayca görünmeyen çatlaklar oluşmuş ve destek özelliğini kaybetmiş olabilir. Özellikle de eğer soğuk ve/veya nemli bir alanda saklanmışsa bazı materyalleri eskimiş olabileceğinden kaskınız 5 yılda bir yenilenmelidir. (üretim tarihi kaskın iç kısmında bulunur).

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver