Decathlon Outdoor Ergonomik Ayarlanabilir Alüminyum Baton - Yeşil - MT100 CN Ticaret

815 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
809,99 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Outdoor Ergonomik Ayarlanabilir Alüminyum Baton - Yeşil - MT100 CN Ticaret

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CN Ticaret Satıcı Ünvanı: CN E-TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211139139500001 Vergi Kimlik Numarası: 2111391395
    Bu ürün CN Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni bir yöntemle yürüyeceksiniz! Baston tarzı kavraması sayesinde bu ürün uzun süreli rahatlık sağlar. Çok güvenilir ve kolay Push Pin ayar sistemi Bu baton, kavrama sistemi sayesinde doğada yürüyüş antrenmanlarında sizlere güvenlik ve benzersiz rahatlık sunması için tasarlandı. Üstten, baston gibi. Bileği bükmeden kolların rahat olmasını sağlayan baton Ayarlanabilir yapı: Çok güvenilir ve kolay Push Pin (düğmeli) ayar sistemi 90/95/100/105/110 cm Yer kaplamama: 3 teleskopik parça. Katlı boyut: 58 cm. Açıldığında genişlik: ~ 12 X 5 cm. Dayanıklılık: Alüminyum 6061-T6 ile dayanıklı 20/18/16 mm'lik çubuk çapı Sağlam tungsten uç Uyumluluk: Yaz rondelası ve ucu dahildir. Aksesuarlar ve SSH parçaları ayrı satılır. Ağırlık: Baton ağırlığı 240 g.
Geri Bildirim Ver