Decathlon KIPSTA Kipsta Fifa Futbol Topu F500 5 Numara Neon Yavruağzı

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decathlon KIPSTA Kipsta Fifa Futbol Topu F500 5 Numara Neon Yavruağzı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST SPORT Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FATİH TOYGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590738309
    Bu ürün EVEREST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Telvesse Kipsta Hibrit Futbol Topu F500 Dikişli Fıfa Basıc Onaylı 5 Numara 445 Gr Beyaz Futbol Topu - 5 Numara - Kırmızı - F500 FIFA BASIC Antrenman ve müsabakalar için FIFA tarafından onaylanan F500 hibrit futbol topu, sağlamlık ve rahatlık arayan oyuncular için tasarlandı. FIFA BASIC standardı F500 topun iç kısmı köpük bileşenli kaplaması daha fazla rahatlık, görünmez dikişleriyse benzersiz dayanıklılık sunacak. ÜRÜN FAYDALARI Dayanıklılık : Panolarının dikişleri iç kısımda yer alır, böylece dikişler daha az aşınır. Basınç koruma özelliği : Bütil iç lastik sayesinde topun basıncı uzun süre korunur. İstikrarlı uçuş : Klasik, görünmeyen dikişlere sahip 32 pano. Sıçrama kalitesi : Sıçrama kalitesi uluslararası standartlara uygundur. Top dokunuşu : Kaplamasının altına rahatlık sağlayacak köpük panolar yerleştirdik. TEKNİK BİLGİLER Hibrit futbol topu, genç futbolcuları oyun sahasında gözlemlenerek tasarlandı ve geliştirildi. Bu Hibrit futbol topunun tasarımında makine dikişinin sağladığı rahatlık ve el dikişinin sağladığı dayanıklılık özellikleri bulunur. Ayrıca basıncı daha uzun süre koruyan ve benzersiz bir yuvarlaklığa sahip bir top yaratmak için iç lastiği 2 km uzunluğunda bir ip sarılan özel bir iç lastik yapısı kullanmayı seçtik. Ağırlığı standartlara uygundur 410 g - 450 g (Boy 5) arası ağırlığı ile FIFA resmi top standartlarına uygundur. FIFA BASIC onaylı. 68 cm - 70 cm (Boy 5) arası ağırlığı ile FIFA resmi top standartlarına uygundur. FIFA BASIC onaylı. Yuvarlaklık testi: Ölçülen ortalama sapma: maksimum %1,8 (FIFA BASIC onaylı). Topun yuvarlaklığını 4500 farklı noktadan ölçüyor ve mesafe farklarını inceliyoruz Bu fark FIFA BASIC standardı olan %1,8'in üzerindeyse mühendislerimiz düzgün bir sekme kalitesi sağlamak adına topun yuvarlaklığını artırmayı kendilerine amaç edinmişlerdir. Topu tavsiye edilen 0,8 bar basınçla şişiririz. Su alma testi: Yağmur altında yapılan bir futbol maçı koşullarını taklit ettiğimiz laboratuvar testinde 2 cm derinliğindeki suya batırılan top, üzerine 250 kez basınç uygulanarak ve sürekli döndürülerek test edilmiştir. Testin sonunda top, başlangıçtaki ağırlığının %10'inden fazlası seviyesinde su almamiş olmalıdır (FIFA BASIC onaylı). Sıçrama testi: Top, 2 m yükseklikten çelik bir zemin üzerine 10 kez bırakılarak test edilmiştir. Topun en yüksek ve en düşük sekme değerleri 125 - 155 cm arasında olmalı ve bu iki değer arasındaki fark en fazla 10 cm olmalıdır. . ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ Ürün Bileşimi Dış kaplama 100% Poliüretan Köpük 100% Etilen Vinil Asetat İç lastik 100% Kauçuk - Bütadien Kauçuk Destek 100% Polyester SAKLAMA TAVSİYESİ Kullandıktan sora topu kuru ve hava alan bir yerde muhafaza edin. Kullanıcı Talimatları Dikenli cisim veya malzemelerle temas etmemelidir. TESTLER Uluslararası federasyonların yüksek düzeydeki standartlarına uygundur. FIFA BASIC onaylı Onaylayan FIFA Bakım tavsiyesi İğneyi ıslatın.
  • ÜRÜN ŞİŞİRİLİP YOLLANACAKTIR, ALICININ ŞİŞİRTME GİBİ EKSTRA BİR DURUMLA KARŞILAŞMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

Ürün Özellikleri

  • Top Bedeni 5 Numara
  • Renk Kırmızı
  • Zemin Çim Saha
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver