Decathlon Kipsta Futbol Tekmeliği - Siyah - F100

569,99 TL
Son 1 ürün!
Beden: L
L
M
XL
XS
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,99 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Kipsta Futbol Tekmeliği - Siyah - F100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENCER OFFICE Satıcı Ünvanı: MERVE YILDIZ GENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630573797
    Bu ürün GENCER OFFICE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah ÜRÜN FAYDALARI Darbelere karşı koruyucu: EN 13061-2009 standartlarına uygun, darbelere karşı dayanıklı tekmelik. Destek: Elastik bantları sayesinde kaymayan tekmelik. Hafiflik: S bedende 55 g. ağırlığıyla oldukça hafiftir. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Köpük 100% Polietilen Dış katman - Ana kumaş 100% Polipropilen Elastik dışında (yalnızca ABD için) 100% Polyester KULLANICI TALİMATLARI: Motor kullanımı için uygun değildir. BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. Elde yıkayın. TEKNİK BİLGİLER Tasarım : Antrenman ya da maç amaçlı futbol oynayan kullanıcılarımızı gözlemleyen tasarım ekibimiz bu tekmeliği geliştirdi. Top çalmak futbol antrenmanlarınızın günlük bir parçası olduğundan tasarımcılarımız futbolculara daha iyi destek sağlamak adına cilt ile temas sırasında alerji oluşumunu önleyen ve darbeleri emen süngere sahip bir dış katman kullanarak üretmiştir. Darbe emicilik ve dayanıklılık konularında 13061 Avrupa standardına uygundur.
  • Kavrama : Tekmelik kullanıldığında kavrama sistemi zorunluluk olduğundan F100 tekmeliği hassas ve doğru bir şekilde ayarlayabilmek için 2 adet elastik banda sahip olacak şekilde tasarladık.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver