3
Atlama İpi kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Decathlon Domyos Atlama Ipi Jr100

75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
185 TL150 TL
350 TL'ye 30 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Domyos Atlama Ipi Jr100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 ATLAMA İPİ sapı ile ergonomik bir ürün sunmak için tasarlandı. Haftada 2 kez antrenman yapmaya başlamanız için idealdir! Kolayca ip atlama antrenmanları yapmak mı istiyorsunuz? Ergonomik sapları ve kolay ayarlama sunması sayesinde 100 ATLAMA İPİ kullanım sırasında gerçek bir rahatlık hissi sunar. Daha iyi kavrama için hafif tırtıklı yapı ve ergonomik saplar. Orta hızda yeni başlayanlar için uygun rulmansız atlama ipi. 3 metre olan bu ipi boyunuza göre ayarlayabilirsiniz. Aşındırıcı olmayan yüzeylerde, iç mekanda kullanıma uygun PVC ip.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver