1
ÇocukKayak Montu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Decathlon Çocuk Kayak Montu - Mavi - 100

1.530 TL
Son 1 ürün!
Beden: 8 Yaş
6 YAŞ
8 Yaş
10 Yaş
12 Yaş
14 Yaş

Ürün Bilgileri

Decathlon Çocuk Kayak Montu - Mavi - 100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Elektrik mavisi/Karbon gri ÜRÜN FAYDALARI Isı yalıtımı: 3.0 Su geçirmezlik: İyi: 5.000 mm kaplama. Dikişleri su geçirir. Kapüşonlu. Nefes alabilirlik: Nefes alan bileşeni sayesinde teri dışarı atar. Cep: Biri skipass kartı için olan 3 adet cep. Kişiselleştirme: Astarın üzerinde bulunan etikete çocuğunuzun ismini yazabilirsiniz. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Dolgu: 100.0% Polietilen Tereftalat Astar: 100.0% Polietilen Tereftalat Ana kumaş: 100.0% Polietilen Tereftalat Kaplama: 100.0% Poliüretan SAKLAMA TAVSİYESİ: Asılı bir şekilde saklamaya özen gösterin ve kaplamasına zarar verecek katlama şekillerinden kaçının. Kuru ve hava alan bir yere kaldırmadan önce ürünün tamamen kuruduğundan emin olun. KULLANICI TALİMATLARI: BAKIM TAVSİYESİ:Tek başına yıkayın.İlk kullanımdan önce yıkayın.Tersten yıkayın.Yumuşatıcı kullanmayın.Fermuar kapalı olarak yıkayın. TEKNİK BİLGİLER KULLANIM SIKLIĞI: Hobi amaçlı kullanım
  • Astar türü: Sıcak tutan astar
  • KAR ETEĞİ: Kar eteksiz
  • Su geçirmez: Su geçirmez
  • Kapüşon: Kapüşonlu
  • TARZ: Tek renk
  • Havalandırma sistemi: Havalandırmasız
  • Cep: Cepli
  • Uzunluk türü: Kalça boyu
  • RÜZGÂRI KESER/RÜZGÂRI KESME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR.: rüzgârı keser/Rüzgârı kesme özelliğine sahiptir.
  • Kesim: Düz
  • mevsim: kış
  • Ana bileşen: Geri dönüştürülmüş poliamid
  • sağlamlaştırılmış bölge: güçlendirilmiş alan olmadan
  • Kol boyu: Uzun kollu
  • RECCO sistemi: entegre RECCO sistemi olmadan
  • başparmak deliği: başparmak deliksiz

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi 8503466

Decathlon çocuk kayak montu kayak yapmayı öğrenen çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır. Ailelerin en değerli varlığı olan çocukların üşümeden ve ıslanmadan kuru bir şekilde zaman geçirmeleri, kaymayı öğrenmeleri ya da kayak yapmaları için son derece idealdir. Decathlon çocuk kayak montu sahip olduğu kapüşon sayesinde de vücudun baş kısmının soğuk ve yağışlı havadan korunmasını da sağlamaktadır. Kayak yapmayı en iyi şekilde öğrenmek için kayak esnasında hareket kabiliyetinin kısıtlanmaması son derece önemlidir. Decathlon çocuk kayak mont sağlamış olduğu esneklik sayesinde hareket kabiliyetini sınırlamamaktadır. Decathlon çocuk kayak mont yapısında kullanılan malzemeler nedeni ile çocukları sıcacık tutmaktadır. Aynı şekilde Decathlon çocuk kayak mont yapısında yer alan ürünler nedeni ile su geçirmezdir. Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi ve diğer renkleri fark etmeksizin montun sağlamış olduğu pek çok fayda bulunmaktadır.

  • Hareket genişliği sağlayıcı
  • Sıcak tutan yapı
  • Çocuklara için özel tasarım

Decathlon Çocuk Kayak Montu Faydaları

Decathlon Çocuk Kayak Montu Faydaları

Decathlon çocuk kayak mont ısı yalıtımı teknolojisine sahiptir. 150g. / metrekare polar astarı, maksimum sıcaklık ve yumuşaklık sağlar. Decathlon çocuk kayak mont su yalıtımına sahiptir. Decathlon çocuk kayak mont kumaşı üzerinde 5.000 mm kaplama yapılmıştır. Ürün dikişler hariç olmak üzere su geçirmez özelliklidir. Decathlon çocuk kayak mont nefes alabilir teknolojiye sahip kumaştan üretilmiştir. Bu teknoloji sayesinde mont içerisinde terleyen çocuğun teri dışarı atılır. Decathlon çocuk kayak mont ceplidir. Decathlon çocuk kayak montunun üç adet cebi bulunur. Decathlon çocuk kayak montunu kullanıcılar kişiselleştirilebilir. Decathlon çocuk kayak mont üzerinde yer alan etikete çocuğun ismi yazılabilmektedir. Decathlon çocuk kayak mont çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Dönem dönem satış kanalları tarafından yapılan Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi kampanya çalışmalarından tüketiciler yararlanmaktadır.

Decathlon Çocuk Kayak Montu Teknolojisi

Decathlon Çocuk Kayak Montu Teknolojisi

Decathlon Çocuk Kayak Montunda kullanılan ürün teknolojisi ve ürün konsepti şu şekildedir. Decathlon çocuk kayak montunda kullanılan dolgu yüzde yüz polyester astardır. Ana kumaş yüzde yüz polyesterdir ve kumaş üzerine kaplama uygulanmıştır. Decathlon çocuk kayak montunun asılı bir şekilde saklanması üretici tarafından önerilmektedir. Kaplamaya zarar verecek katlama şekillerinden kaçınılması da tavsiye edilmektedir. Kuru ve hava alan bir yerde saklanması son derece faydalıdır. Decathlon çocuk kayak mont gerçek kullanım alanlarında test edilmiştir. Kar, soğuk, yağmur gibi koşullar ve kayak esnasında oluşan tüm durumlarda da test edilmiştir. Decathlon çocuk kayak montunun sahada göstermiş olduğu performans ile tasarım amacına son derece uyum sağladığı belirlenmiştir.

Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi Fiyatı

Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi Fiyatı

Decathlon çocuk kayak montunun en çok 30 derecede normal yıkamada yıkanması gerekmektedir. Decathlon çocuk kayak montuna ütü ve kuru temizleme uygulanmamalıdır. Ayrıca beyazlatıcı da kullanılmamalıdır. Decathlon çocuk kayak montunun içeriğinde elyaf dolgu kullanılmıştır. Decathlon çocuk kayak montunda kaplama dış kumaşın iç yüzeyine uygulanmıştır. Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi yorum yapan pek çok kullanıcı ürünün nefes alabilirlik, su geçirmezlik ve sıcak tutmasının son derece etkili olduğunu belirtmektedir .Kullanıcılar Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi fiyatı için ise; montun kalitesine göre bu dönemdeki fiyatının çok ekonomik olduğu yönündedir. Decathlon Çocuk Kayak Montu herkesin beğenisini kazanan özellikleri bünyesinde barındırır. Ayrıca bazı dönemlerde Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi indirim seçenekleri sunar. Trendyol’da yer alan Decathlon Çocuk Kayak Montu 100 Mavi satın al işlemini gerçekleştirerek bu ürünü anında satın alabilirsiniz.