Decathlon Btwin Bisiklet Çamurluk Seti - 24/28" - 300

255 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9.5
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
558,20 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Btwin Bisiklet Çamurluk Seti - 24/28" - 300

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Uyumluluk: 24" - 28" bisikletlerle uyumlu. MTB için önerilmez Takma / çıkarma kolaylığı: Yuvası bulunan kadro ve maşalara, evrensel sabitleme sistemi. Görülebilirlik: Arkaya VIOO CLIP aydınlatma takılabilir. Kirletmeme özelliği: İçeri girebilecek suları azaltır. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ağız 100% Polipropilen Şasi 100% Polioksimetilen KULLANICI TALİMATLARI: Dağ ve BMX bisiklet kullanıma uygun değildir. TEKNİK BİLGİLER Bu çamurluk hangi bisikletler ile uyumludur? : Bu çamurluk 24" - 28" bisikletlerin büyük kısmına uyumludur. Bu çamurluk esas olarak hobi amaçlı gezinti kullanımı için tasarlanmıştır. Bu çamurluk, tüm Rockrider bisikletler için en uygun olanı değildir, bu dağ bisikletleri için özel bir MTB çamurluk satın almanızı tavsiye ederiz Bisikletinizde bulunan yuvalar, çamurluğu sabitlemek için çok önemlidir.
  • Görünürlük : Bu ürün tek hareketle her yere takılan ve çıkartılan VIOO CLIP ürün gamında bulunan ve şarj edilebilen led ışığı takabilmenizi sağlayan bir bölmeye sahiptir. Kırmızı ya da beyaz renkli, sabit ya da yanıp sönen, siz nasıl arzu ederseniz VIOO CLIP ile 120 metreye kadar yerinizi belli edebileceksiniz. USB kablo (VIOO CLIP ile birlikte satılır) yardımıyla kolayca şarj edilebilir, sürekli modda 4.5 saat, yanıp sönen modda 9 saat ışık verebilir.
  • Ağırlık ve boyutlar : Setin ağırlığı: 240 g. Ön boyut: 56 cm. Arka boyut: 71 cm. Genişlik: 6,5 cm.
  • Kurulum : - Bu set, 3 vida, 4 rondela, 2 dirsek ve 2 kauçuk ile birlikte verilir. - Montaj için 4 mm alyan anahtarı ve ayrıca 8 mm düz anahtar gereklidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çeşit Bisiklet Çamurluk
Geri Bildirim Ver