4
Basketbol Potası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Decathlon - Basketbol Potası Mını B Deluxe Duvara Yapıştırılabilen Veya Sabitlenen

905 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL908 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,99 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon - Basketbol Potası Mını B Deluxe Duvara Yapıştırılabilen Veya Sabitlenen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happys Satıcı Ünvanı: TSY TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859132749900001 Vergi Kimlik Numarası: 8591327499
    Bu ürün Happys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendfo Tarmak Basketbol Potası MINI B DELUXE (Yapıştırılabilen Veya Sabitlenen) Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Tarmak Mini B Deluxe set iç mekanda basketbol oynamak isteyenler için idealdir. 2 kancası sayesinde evinizdeki kapılardan birine kolayca takabilirsiniz. Arka kısmında yer alan 2 köpük dolgusu kapıyı titreşimlere karşı korur. Çemberi sağlamdır, metal bileşenlidir ve panyası spor salonlarında kullanılan panyaların tüm özelliklerine sahiptir. Evin her odasında basketbol oynamak için ideal! Bu pota için 1 numara top öneriyoruz. Kancalı panya (cm): 38 X 28,5 X 7,5 Ağırlık (kg): 1,1 Top numarası, kullanıcının cinsiyetine ve yaşına göre değişir. Bebek basketbolu: 1 - 3 numara. 10 yaş altı çocuklar: 5 numara. 10 yaşından büyük kız çocuklar veya kadınlar ve 10 - 12 yaş arası erkek çocuklar: 6 numara. 12 yaşından büyük erkek çocuklar ve erkekler: 7 numara. Dayanıklı bir top arıyorsanız kauçuk bileşenli bir top tercih edin. İyi bir top kontrolü istiyorsanız sentetik veya deri bileşenli bir top seçmelisiniz. Mini B Set için size 1 numara top öneriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver