Decathlon Artengo Çocuk Tenis Raketi - 21 Inç - Pembe - Tr130

680 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Grip L0
Grip L0

Ürün Bilgileri

Decathlon Artengo Çocuk Tenis Raketi - 21 Inç - Pembe - Tr130

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: PEMBE/Siyah ÜRÜN FAYDALARI Öğrenme kolaylığı: 26,4 cm denge, hareketi kolaylaştır. Kontrol kolaylığı: İlk vuruşları kolayca yapabilmenizi sağlan 191 g ağırlığında hafif raket. Tolerans: 535 cm²'lik kafa çapı merkezleme hatalarının önüne geçer. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Raket çerçevesi/Baş 100% Alüminyum Tutma yeri 100% Poliüretan Kordaj 100% Poliamit Delik çerçevesi 100% Poliamit 6.6 Elcik 100% Poliüretan Sap bağlantısı 100% Poliamit 6.6 Sap tabanı 100% Poliamit SAKLAMA TAVSİYESİ: Ani ısı değişimlerinden uzak tutun. TEKNİK BİLGİLER ELLERİN YERLEŞİMİ : Saptaki iki nokta rahat kavranmasını sağlar: - Baskın olan el sapın işaretsiz bölümünü kavrar - Baskın olmayan el ise özellikle iki elin kullanıldığı backhand sırasında çıkıntılı bölümün üst kısmını kavrar. Bu durum vuruşlar sırasında güç ve denge kazandırır.
  • RAKET TUTUŞU : Sapın üstünde ve altında bulunan üç adet renkli işareti ile TR130 çocuk raketi çocukların forehand, backhand ve servis atışlarını yapabilmesi için ellerini doğru yerleştirmelerini sağlayacak. Çocuk ellerini görünür olması için şöyle yerleştirmelidir: - forehand için sarı işaret - servis için beyaz işaret - backhand için gri işaret Bu sayede raketin kafa alanı vuruşlar sırasında doğru bir açıda durur ve topu karşılarken güç kazanılır.
  • ŞAMPİYONUN POZİSYONU! : Çocuk karşıdan gelen topu karşıladığı zaman raketi tutuş şekli raketin kenarından karşısındaki kişinin gözlerini görebilmesini sağlamalıdır. Bu pozisyon bacakların hafifçe ayrılması ve dizlerinin iyice bükülmesiyle birleştiğinde, topa vurmak için daha iyi konum almasına olanak tanıyan gerçek bir "ŞAMPİYON POZİSYONUNDA" olacaktır.
  • BASKIN OLMAYAN ELİN YERLEŞİMİ : Vuruşa hazırlanıldığı sırada oyuncunun baskın olmayan eli raketin dengeli olmasını ve doğru hareketi sağlamak ile görevlidir, ayrıca raketin kafası yüksekte olmalı ve topa vurmaya hazırlanmalıdır. Bu nedenle raketin merkezine yakın yerleştirilmelidir. Doğru pozisyon için rakette dokunmatik ve görsel işaretler kullandık.
  • HAZIRLIK VE HAREKET SONU : Geniş ve rahat bir şekilde hareket edebilmeniz için raketin sonunda bir işaret yerleştirdik. Hareketin başında kişi gelen topu "görebilmelidir". Hareketin sonunda giden topu "görebilmelidir". Bu, çocuğunuzu hareketin başlangıcında ve sonunda raketini doğru şekilde konumlandırmaya ve doğru, geniş ve rahat bir harekete sahip olmaya zorlar.
  • MERKEZLEME NOKTASI : Kordajın ortasına beyaz renkli, top şeklinde bir işaret yerleştirdik. Topa bu işaret hizasında vurmaya çalışacak olan çocuğunuz topu kafa alanının ortasında hizalamaya odaklanacak ve raketini doğru bir şekilde tutabilecektir. Bu sayede topa daha etkili ve daha uygun bir şekilde vurabilecektir. Nitekim, vuruşların en güçlü, hassas olduğu ve titreşimlerin en az önemli olduğu yer kafanın orta kısmındadır.
  • TEKNİK BİLGİLER : Ağırlık: 191 g Denge: 26,4 cm Uzunluk: 53,4 cm Kafa çapı: 535 cm²
  • Bileşen : Alüminyum çerçevesi sağlam ve kullanışlı olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Uzunluk 21 inch
Geri Bildirim Ver