4
Duş Teknesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Db banyo Dbbanyo Oval Duş Teknesi Panelli 80*80*15 cm

2.600 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Db banyo Dbbanyo Oval Duş Teknesi Panelli 80*80*15 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Db Banyo Satıcı Ünvanı: BAŞAK BİNA VE BANYO MALZEMELERİ İNŞAAT PAZARLAMA ÜRETİM SAN. TİC. A. Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144040647200013 Vergi Kimlik Numarası: 1440406472
    Bu ürün Db Banyo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dbbanyo Oval Duş Teknesi Panelli 80*80*15 cm dbbanyo Akrilik Panelli Duş Teknesi Yükseklik 15 cm Sifon hediyemizdir. Ayarlı ayak sistemlidir. Ürünlerimiz %100 Yerli Üretim olup TSE belgelidir. Ürün ebatları konusundaki tercihinizi, seçeneklerden yapabilirsiniz. Teslimat Sipariş onayından sonra en geç 10 gün içerisinde kargoya verilecektir. Teslimat araç üstü gerçekleşmektedir, siparişleriniz kargoya teslim edildikten sonra mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Montaj İstanbul ve Kocaeli sınırları içinde montaj için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası 0262 658 80 87 Garanti Şartları Satın aldığınız tüm ürünler üretim hatalarına karşı garanti kapsamı altındadır ve garanti süresi 2 yıldır. Ürününüzün montaj işlemi bittikten sonra 24 saat süre ile oynatmayınız, kullanmayınız. Ürünü darbeden, sert cisimler ile temastan, kırılma, delinme, çizilme gibi hasarlardan koruyunuz. Aşırı ısıdan ve soğuktan ürünü koruyunuz. Taşınabilir ısıtıcılar, katalitik, soba gibi ısı üreten cihazlara yaklaştırmayınız. +5 dereceden daha soğuk veya +50 dereceden daha sıcak su koymayınız. Su haricindeki sıvılar ile kullanmayınız. Periyodik olarak ayda bir defa, sifonun açık olduğunu kontrol ediniz, varsa saç kılı vb. maddeleri temizleyiniz. Haftada bir defa sıvı deterjan ile yıkayıp durulayınız. Temizlikte sadece sıvı deterjan kullanınız. Mekanik temizleyiciler, bulaşık teli, toz vim, tuz ruhu, asit, tiner, solvent vb. maddeler ile temizlemeyiniz. Kromajlı kısımları çamaşır suyu ile ovmayınız. Her banyodan sonra banyo suyunu boşaltarak, ürünü temiz su ile ürünü durulayınız. İade Koşulları Bu tür ön siparişli ürünlerde sipariş sonrası iade / değişim talep edilememektedir. Ürünleriniz tarafınıza teslim edildikten sonra, tarafınızca tespit edilen hasarlı ürün ve parçalar ile ilgili hasar tespit tutanağı tutturmanız durumunda ürün değişimi ve iadesi yapılabilmektedir, aksi durumlarda ürünlerin iadesi ve değişimi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Oval
  • Boyut/Ebat 80 x 80
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver