6
Scooter Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Datapower Elektrikli Scooter Gidon Uzatma (genişletme) Aparatı

199 TL
Tükeniyor!
Beden: L
L
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Datapower Elektrikli Scooter Gidon Uzatma (genişletme) Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOTA TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ZAFER SUCUOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7820302596
    Bu ürün NOTA TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli Scooter Gidon Uzatma (Genişletme) Aparatı ile sürüşünüzde yanınızda bulunduracağınız ek aksesuarlar için yer açmış olacaksınız. Elektrikli scooter gidonuna kolayca monte edebileceğiniz gibi üzerine de birçok aksesuarı takabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilen Elektrikli Scooter Gidon Uzatma (Genişletme) Elektrikli Scooter Gidon Uzatma (Genişletme) Aparatı Teknik ÖzellikleriUyumluluk: Farklı gidon boyutları için uygundur, Normal Boyutta (25,4 mm) ve büyük boyuta (31,8 mm) kadar gidonlara takılabilir
  • 25,4 mm gidon conta eklemelidir. Xiaomi M365 / Pro / 1S elektrikli scooter, Ninebot ES1 / ES2, Citymate Elite ve bazı elektrikli scooter ve bazı normal ve elektrikli bisikletler için uyumludur. Yüksek Kaliteli Malzeme – Gidon genişletici, yüksek kaliteli ultra hafif alüminyum alaşımdan yapılmıştır, hafif ve dayanıklıdır, anot işlemeli yüzey paslanmaya veya solmaya, güçlü korozyon direncine sahiptir. Çok Fonksiyonlu Genişletici – Alanın zincirlerini kırmak ekstra alan katar, lamba çerçevesi, cep telefonu rafı, kod tablosu, korna vb. Gibi daha fazla öğeyi monte edebilir, gidon alanını serbest bırakabilir, gidondan kaynaklanan her şeyden kaçının sürüş nedeniyle çok fazla gizli tehlikeler. Sabit ve Güvenli – Güçlü ve güvenli tutuş için çubuklarınıza monte edilen halkanın iç kısmındaki kalın lastik kayış contaları ile Gidonun uzamasının kaymasını önleyin. Kurulumu kolay – Bir alyan anahtar ile uzatma braketini bir dakika içinde taktırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver