DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1kg

83 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
6 Adet ve Üzeri %3 İndirim
500 TL'ye %17 İndirim
Kurumsal Fatura
126,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kRcFood Satıcı Ünvanı: HAKAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050449574
    Bu ürün kRcFood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geleneksel bir Çin lezzeti olan Tassya Panko Ekmek Kırıntısı, çıtır çıtır lezzetiyle Migros Sanal Market’in yemek harçları reyonunda yer alıyor. Altın sarısı rengi ile genellikle schnitzel gibi et yemeklerinin üstünde kullanılan ürün, kendine has aromasıyla dikkat çekiyor. Fırın yemeklerinin üzerinde de çıtır doku sağlaması amacıyla kullanılan ekmek kırıntısı buğday unu, maya, tuz, Palm yağı ve glikoz kullanılarak hazırlanıyor. Tassya Panko Ekmek Kırıntısı'nı baharatlarla zenginleştirerek sıra dışı lezzetler yaratabilirsiniz. Panelemek istediğiniz gıdayı, un, tuz ve baharata bulayıp çırpılmış yumurtanın içine batırabilir ve her tarafına Panko ekmek kırıntısı serpiştirebilirsiniz. Tavada ya da fritözde bol yağ içinde hazırladığınız ürünü tavada kızartarak muhteşem lezzetlere imzanızı atabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Darvo Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Trendyol'da

Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı 1 kg çıtır lezzetiyle ön plana çıkan ve farklı kullanım alanları sayesinde çoklu işleve sahip olan yöresel bir lezzettir. Yemek harçları reyonunda oldukça ilgi görür. Altın sarısı rengiyle dikkat çeken bu ürün şinitzel gibi et yemeklerinin üzerinde kullanılır. Maya, buğday unu, glikoz ve palm yağı kullanılarak hazırlanan ekmek kırıntısı, baharatlarla zenginleştirilerek damakta eşsiz bir tat bırakır.

 
  • Doğal içerik
  • İşlevsel kullanım
  • Çıtır lezzetli tat

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Özellikleri

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Özellikleri

Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı fırın yemeklerin üzerinde çıtır doku sağlama amacıyla kullanılır. Panelemek istediğiniz ürüne baharat, tuz, un ekleyerek çırpılmış yumurtanın içine batırıp üzerine bu ekmek kırıntısı sürerek pişirme işlemine geçebilirsiniz. Fritözde ve tavada bol yağ içinde hazırladığınız ürünü kızartarak kendinize ve sevdiklerinize muhteşem, lezzetli yiyecekler hazırlanır. Müşteri ihtiyaçlarına özel olarak üretilen bu harç özenle paketlenmiştir. Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı 1 kg özellikleri arasında uzun süre kullanım ömrü, sağlıklı ve kaliteli olması yer alır. Uzun süre yapısı bozulmadan kullanabileceğiniz mutfağın vazgeçilmez malzemeleri arasında yer alan bu ürün damak tadınıza hitap eder. Sofraların vazgeçilmezi haline gelen yemeklere çıtırlık katan oldukça lezzetli bir üründür. Yiyeceklerin dışının çıtır içinin yumuşak olmasını sağlar. Uzun saatler boyunca çalışan kişilerin öğün atlamadan istediği yiyeceği kolaylıkla hazırlamasına imkân sağlayan bu ürün oldukça tercih edilir.

 

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Kullanımı

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Kullanımı

Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı açlıktan kaçınmak ve öğün atlamadan sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamanız için oldukça idealdir. Pek çok kişinin severek tüketebileceği besinlerin üzerinde kullanılan bu ürün hafif sert ve gevrek yapısıyla oldukça ilgi görür. Midede şişlik oluşturmadan tokluk hissi uyandıran sağlıklı ve pratik bir üründür. Evde farklı tatlarda yemek hazırlamanız için idealdir. Günümüzde giderek kullanımı yaygınlaşmak da olup genellikle ara öğünlerde hazırlanan yiyecekler üzerinde kullanılır. Beslenme uzmanlarının da tercih ettiği çıtır, sert ve tuzlu karakterli bir üründür. Yiyecekleri değerlendirmenin en lezzetli yolu olup evde kullanabileceğiniz en uygun olan malzemelerin başında gelir. Patates veya tavuk gibi yiyecekleri önce yumurtaya sonra ekmek kırıntısına batırarak tavada kızartma işlemi yapılır. Ekmek kırıntılarının en yaygın hali olup pek çok yemeğe lezzet katar. Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı 1 kg yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Fiyatı

DARVO Panko Japon Ekmek Kırıntısı 1 kg Fiyatı

Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı yağda kızartılan ya da fırınlanan yiyecekler üzerinde tercih edilen bir üründür. Çıtır tadı, pratik kullanımıyla kullanıcılarının beğenisini kazanmaktadır. Daha çok kızarmış yiyecek ve hamur işlerinde çok ön plana çıkaran çıtır ve lezzetli bir yiyecektir. Tavuk ve balık sosu, kızarmış yiyecek ve unlu mamuller için kullanılan Japon ekmek kırıntısı, yiyecekleri lezzetli hale getiren özel bir malzemedir. Evde hazırlanan yiyeceklerde kullanılan geniş tüketim alanına sahip bu ürün testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Yiyeceklerinizi sevdiğiniz hızda pişirerek kolaylıkla kızartılır. Hamur işi, kızartmalar yapımında kullanılan birbirinden lezzeti tarifler hazırlayabileceğiniz özel bir tattır. Fırında pişen yiyeceklerin çıtır çıtır olmasına olanak sağlayan bu hafif ürün oldukça ilgi görür. Pek çok yiyeceği sağlıklı ve lezzetli hale getirerek kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza birbirinden keyifli ve lezzetli yemek sunumları yapmanızı sağlar. Darvo Panko Japon ekmek kırıntısı 1 kg fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen buradan sipariş edebilirsiniz.