Dark blue Enerji Içeceği, 250 Ml (24'lü Paket, 24 Adet X 250 Ml)

339,90 TL
(14,16 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dark blue Enerji Içeceği, 250 Ml (24'lü Paket, 24 Adet X 250 Ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DoinEasy Satıcı Ünvanı: DOİNEASY ADİ.ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3090674088
    Bu ürün DoinEasy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dark blue enerji içeceği 250ml 24 adet enerji içecekleri arasında, tadıyla ve kalitesiyle beğeni toplayan ve türkiye’nin parlayan enerji içeceği markası ‘’dark blue’’rakiplerinden kalitesiyle ayrılarak öne çıkıyor. Dark blue enerji içeceği
  • içeriğinde kullandığı 1. Kalite ham madde, özel karışımı ve değerleriyle tüketicisi tarafından sahiplenen, marka ve ürün sadakati konusunda hızla artan bir grafiğe sahiptir. Dark blue oluşturduğu özel tüketici kitlesi sayesinde güvenle tüketilen, tüketicisinin hayranlığını kazanmış bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Dark Blue Enerji İçeceği 250 ml 24 Adet

Gün içerisinde ihtiyaç duyulan enerjinin sağlanması için çeşitli takviyelere ihtiyaç duyulur. Lezzetli tadı ve enerji sağlayan içeriğiyle öne çıkan Dark Blue enerji içeceği 250 ml 24 adet olarak müşterilere sunulur. Teneke şişeler içerisine doldurulan içeceğin toplu bir şekilde alınması imkanını sunan ürün, ev ortamında içeceklerin depolanmasına fırsat sunar. İhtiyaç duyduğunuz her an buzdolabından alarak ferahlayıp enerji depolayabileceğiniz içecek günün her anı vücudunuzu etkili bir şekilde yenilemenize fırsat sunar. Tadıyla öne çıkan ürün kaliteli içeriğiyle beğeni toplar. Yoğun günlerde ihtiyaç duyulan enerjinin kısa süre içerisinde edinilmesini sağlar. Hareketli günlerde size eşlik edecek olan ürünü satın alarak güne enerjik bir şekilde devam edebilir, katıldığınız aktivitelerde özgür bir şekilde hareket edebilirsiniz.

  • Lezzetli tada sahip zengin içerik
  • İhtiyaçlara yanıt veren çoklu set
  • Zengin besin değerleri

Hareketli Günler İçin Dark Blue Marka Enerji İçeceği

Hareketli Günler İçin Dark Blue Marka Enerji İçeceği

Kaliteli ham maddelerin kullanılmasıyla hazırlanan içecek vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli besin değerlerini içerisinde barındırır. Enerjinizin düştüğünü hissettiğiniz anlarda ve güç kullanmaya ihtiyaç duyduğunuz aktivitelerde vücudunuzun hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlar. İnsan sağlığının ön planda tutulmasıyla hazırlanan Dark Blue 250 ml 24 adet içeceğin bulunduğu bir set halinde satışa sunulur. Buzdolabında depolama fırsatı sunan içecek, kalabalık haneler için ideal özellik taşır. Parti ve davet gibi çeşitli organizasyonlarda konuklarınızın içecek ihtiyaçlarına kısa süre içerisinde yanıt vermenizi sağlar. Özel bileşenleriyle kaliteli bir içeriğe sahip olan ürün, kısa süre içerisinde gerekli miktarda enerjiyi depolamanızı sağlar. Kendiniz ve sevdikleriniz için satın alacağınız Dark Blue enerji içeceği aracılığıyla tazelenme yaşayabilirsiniz. Çoklu olarak satın alacağınız ürün içerisinde bulunan 24 adet içecek aracılığıyla kalabalık organizasyonlarda meydana gelen ferahlama ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Lezzetli Tadı ile Öne Çıkan Dark Blue Ürün Seçeneği

Lezzetli Tadı ile Öne Çıkan Dark Blue Ürün Seçeneği

Sıcak günlerde ihtiyaç duyulan soğuk içecek ihtiyacına yanıt veren ürün, lezzetli tadıyla öne çıkar. İçerisinde bulunan 12 adet vitamin karışımı, ürünün besin değerleri bakımından zengin bir içeriğe sahip olmasını sağlar. B12, B1, B2 ve A vitamini gibi vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli vitaminler ürün içerisinde yer alır. Enerji verirken sağlıklı bir şekilde yenilenmenize fırsat tanır. İçerisinde 24 adet içecek bulunan Dark Blue enerji içeceği 250 ml setini satın alarak sıcak günlerde rahat bir ferahlama yaşayabilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla dikkat çeken ürün çoklu bir şekilde satın alınarak ekonomik bir süreç deneyimi sunar. Özenle hazırladığınız parti, davet ve doğum günü gibi çeşitli eğlenceli organizasyonlarda davet ettiğiniz konuklarınız için servis edebileceğiniz lezzetli bir içecektir. Çoklu olarak satın alacağınız ürün aracılığıyla içecek ihtiyaçlarına lezzetli bir yanıt verebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Dark Blue Ürün Fiyatları ve Yorumları

Her Bütçeye Hitap Eden Dark Blue Ürün Fiyatları ve Yorumları

Lezzetli tadı ve zengin içeriğiyle öne çıkan ürün, bir kutu içerisinde 250 ml bir ölçeğe sahiptir. Buzdolabında depolayabileceğiniz içecekler, soğuk ve ferahlatıcı bir his bırakır. Yaz aylarında serinlemek ve enerji depolamak istediğiniz anlarda size eşlik eder. Çoklu olarak satışa sunulan avantajlı Dark Blue enerji içeceği 250 ml 24 adet fiyatı bütçe dostu bir alışveriş deneyimi sunar. Trendyol’da uygun fırsatlar üzerinden satın alacağınız ürünü buzdolabınızda depolayabilir, ihtiyaç duyduğunuz anlarda ferahlamak için tüketebilirsiniz. Alışveriş sürecini yönlendiren etkenlerden bir tanesi de deneyimli müşteriler tarafından yazılan yorumlara göz atmak olur. Ürünü satın almış müşteriler tarafından yazılan Dark Blue enerji içeceği 250 ml 24 adet yorumları aracılığıyla ürünün tadı ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çoklu bir şekilde satın alacağınız ürün aracılığıyla içecek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.