DAPYY STORE Patlayan El Bombası Sürpriz Hediye Kutusu

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DAPYY STORE Patlayan El Bombası Sürpriz Hediye Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sim.gecantaki Satıcı Ünvanı: SİMGE GÜLTEN YİĞİTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4060470088
    Bu ürün Sim.gecantaki tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patlayan El Bombası Görünümlü Sürpriz Hediye Kutusu Kişiye özel patlayan el bombası şeklinde hediyelik kutu ile sevdiklerinize, arkadaşlarınıza özel kombinler hazırlayarak onlara sürpriz yapın ve onları şaşırtıp sevindirin! Ürünümüz boş bir şekilde demonte satılmaktadır. Ürün Özellikleri - Ürün 25x25x25cm boyutundadır. - Çok güçlü malzemeden üretildiği için, kırılmalar veya bükülmeler yapmaz. Bu sayede ürünü uzun süre kullanabileceksiniz. - Yıkanabilir ve tekrar tekrar kullanılabilir, içerisine eşya konulduğu zaman hiçbir ağırlıktan etkilenmez! - Ürünün içinde çiçek vb. ürünlerin eklenebilmesini kolaylaştırmak için alt tarafta beyaz strafor bulunmaktadır. Strafor çıkartılıp takılabilirdir. Paket İçeriği Bilgisi - Ürünümüz sizlere paket içerisinde demonte olarak gönderilmektedir. Ürünün kurulması kolay ve basittir . - Ürün ile beraber yakıp patlatabileceğiniz 3 adet metal fitil gönderilecektir. - Metal fitili yaktıktan sonraki zamanlarda (kişiye yapılan sürprizden sonraki günlerde) tekrar kullanılabilmesi için ürün yanında 1 adet metal pim gönderilecektir..
Geri Bildirim Ver