Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small - Kadın

Ürün Bilgileri

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small - Kadın

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Classic Bracelet kelepçe bileklik, minimalistik tarzdaki saatlerimizin büyüleyici güzelliğini yansıtmak için tasarlanmıştır. Gündelik fakat cezbedici güzelliği ile kelepçe bilekliğin estetiği, Daniel Wellington'ın zaman ötesi tasarımlarının ardında yatan kusursuz işçiliğe gerçek bir övgüdür. Çevresi 155 mm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Classic Bracelet Rose Gold Small - Kadın ile Şık Görünüm

Şıklığınızı tamamlamak için kombinlerinizi destekleyici bu rose gold çelik kasa bilekliklerden yardım alabilirsiniz. Ayarlanabilir ve kendinize dair kişiselleştirebileceğiniz bu aksesuarlar tarzınıza şıklık katacak parçalardan oluşmaktadır. Rose gol rengi her detay ile benzersiz şekilde uyum sağlayabilecek tona sahiptir. Üzerindeki zarif rölyefleri sayesinde farklı bir hava katacak detaylarla süslenmiştir. Zamansız parçalar arasında yer alacak olan bu model sayesinde tarzınızı özgürce yansıtabilirsiniz. Daniel Wellington classic bracelet ile kelepçe bileklik modeline sahip olabilirsiniz. Özenle tasarlanmış saatlerinize mükemmel bir biçimde eşlik etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Büyüleyici zarif tasarımı ile dikkat çekmeye destek olur. Hem spor hem de klasik giyim tarzına hoş bir biçimde eşlik etmek için sade ama göz alıcı tasarım çizgisi ile üretilmiştir. Kelepçe bileklik estetiği bu model sayesinde ön planda tutulmuştur.

  • Zarif Tasarım Detayları
  • Kaliteli Materyal Kullanımı
  • Paslanmaz Çelik Yapısı

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Bileklik

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Bileklik

Zamanın ötesindeki tasarımları ile marka kendi ile bütünleşmiş modelleri satışa sunmaktadır. Kadınların yoğun ilgisi ve beğenisi ile karşılaşan modeller arasında rose gold çelik kasa ürünü şıklığı ile dikkat çekmektedir. Bu bileklik yalnızca aksesuardan çok daha fazlasını yansıtmaktadır. Kusursuz işçiliği sayesinde bileklerinizde hoş takıların ışıldamasını sağlayabilirsiniz. Daniel Wellington s bracelet small ürününün üzerinde markanın ismi minimal bir biçimde detaylandırılmıştır. Kaliteli rose gold tonu çelik kasaya göz alıcı parlaklığı ile yerleştirilmiştir. Günlük ya da özel günlerin kurtarıcısı olmaya adaydır. Bu ürün tarzınızı ve stilinizi yansıtmanızda yardımcıdır. Paslanmaz çelik kasası sayesinde uzun ömürlü bir kullanımı beraberinde getirir. Giyim tarzınızda yapacağınız her türlü değişim ile bu model hoş bir biçimde tamamlanmaya destek olur. Bu modeldeki aksesuar sayesinde sade kombinleriniz dahi daha özenli görünür.

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small Kadın Fiyatları

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small Kadın Fiyat

Bireylerin tercih kriterlerini belirleyen önemli etmenlerin başında fiyat aralığı gelmektedir. Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Daniel Wellington ürünleri kaliteli olmalarına göre fiyatlandırılmaktadır. 2 yıl garantisi bulunan ürünler paslanmaz çelikten üretilmektedir. Her türlü kalite standartlarını üst seviyelerde tutan marka tüm bu özelliklerine göre erişilebilir fiyat seçenekleri ile sizlerle buluşmaktadır. Daima üzerinizde taşıyabileceğiniz stil ve gözde parçalara sayfamızda avantajlı fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. İnce, zarif ve hoş tasarımı sayesinde sıklıkla kullanacağınız aksesuar modeli arasında yer alır. Bireylerin bütçesine hitap etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda markanın ürettiği bu model iyi birey hediye seçeneği de olabilir. Son derece modern ve klas tasarım çizgisi temel alınarak üretilmiştir. Şık görünüm için tam bir fiyat performans ürünüdür. Üstün ve nitelikli tasarımı sayesinde fiyatını hak eden kaliteye sahiptir.

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small Kadın Yorumları

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose Gold Small Kadın Yorum

Ürünü satın alanların kullanıp memnun kaldıkları sayfamızda yorumlar kısmında belirtilmektedir. Özellikle kullanıcıların kalitesini oldukça beğendikleri gözlemlenmiştir. Kıyafetleriniz için tamamlayıcı özelliğe sahip Daniel Wellington rose gold bileklik oldukça şık tasarım detaylarına sahiptir. Aynı zamanda bir o kadar rahat ve konforlu kullanımı beraberinde getirir. Üstün kaliteli çelik kasası sayesinde deforme olmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Markanın satışa sunmuş olduğu birçok seçeneği tercih edebileceğiniz gibi bu model hem şık hem zarif hem de son derece kullanışlıdır. Tek yapmanız gereken ürünü sepete ekleyerek satın almanızdır. Tasarımı ve renginin birleşiminden meydana gelen güzelliği ile mükemmel bir aksesuardır. Ölçülerini kendi bileğinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Oldukça hoş bir görünüme ev sahipliği eden bu model sayesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz.