Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml

200,70 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
Kurumsal Fatura
197,90 TL
Kurumsal Fatura
197,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TurkEcza Satıcı Ünvanı: TÜRKECZA İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0877048967900001 Vergi Kimlik Numarası: 8770489679
    Bu ürün TurkEcza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Klinik testlerle kanıtlanmış etkin formülü bebeğinizin ve sizin hassas cildinize özel olarak geliştirilmiştir. Sıvı yapısı sayesinde çamaşırlardan kolayca durulanır, ciltte tahrişe neden olabilecek deterjan kalıntısı bırakmaz. Dalin sıvı deterjanını ilk günden itibaren güvenle kullanabilir, mis Dalin kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz. -Hipoalerjeniktir. -Kolay durulanır, kalıntı bırakmaz. -Yumuşacık kokusu bebeğinize özeldir. -Elde yıkama için uygundur. -Boya içermez.
Geri Bildirim Ver

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 Ml

Çocuğunuzun hassas cildi için özenle hazırlanan Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml çamaşırları kolayca temizler. Kirleri ve lekeleri söker atar. Ürün, sıvı ve akışkan yapısı sayesinde kolay bir kullanım sağlar. Dalin sıvı deterjan, boya içermeyen yapısıyla sıklıkla tercih edilen bir ürün olur. Aynı zamanda sıvı yapısı sayesinde daha fazla çamaşır yıkama imkânı sunar. Çocuğunuzun hassas cildine zarar vermemek için Dalin sıvı deterjan 1500 ml kullanarak güçlü kirlerden kıyafetleri arındırmanız mümkün olur. Yağ gibi zorlu leke ve kirlere karşı güçlü performans sağlar. Ürün yapısı sayesinde cildi tahriş etmez. Boya içermeyen ürün aynı zamanda hipoalerjeniktir. Alerji yapma riski minimum seviyeye düşürülerek üretilir. Bebekler için güvenle kullanabileceğiniz ürünün avantajlı ve uygun fiyatlarından yararlanarak ürünü alabilirsiniz.

  • Hassas ciltlere özel
  • Sıvı yapısı
  • Kolay durulama

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Derin Temizlik

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Derin Temizlik

Çamaşırların temizlenmesi, zorlu lekelerden arındırılması için deterjan kullanılır. Bebek ve çocuklar için geliştirilen çamaşır Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml 81336 ürünü sıvı yapılıdır. Çamaşır veya kıyafetlerin uzun süre hasar görmeden kullanılmasını ve kıyafetlerin renginin korunmasını sağlar. İçerisindeki formülü sayesinde alerji yapma oranı en aza indirilir. Bu sayede bebek ve çocuklarınız için güvenle kullanılmaya uygundur. Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml avantajlı kullanımı ile 20 yıkama sağlar. Ürün bebek ve çocuklar için güvenle tercih edebileceğiniz cildi tahriş etmeden temizleyen sıvı yapıya sahiptir. Yumuşatan ve beyazlatan özellikleri ile kullanım sağlar. Beyaz, siyah ve diğer renkleri soldurmadan kullanım sunar. Sıvı forma sahip olan ürün 20 yıkamadan fazla kullanıma uygundur. Boya içermeyen ürünü, bebek ve çocukların eşyalarını yıkarken güvenle tercih edebilirsiniz.

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Güvenli Temizlik

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 1500 ml Güvenli Temizlik

Dalin çamaşır deterjanının bebek ve çocukların hassas cildi için özel olarak geliştirilen formülü ile çamaşırlarınız zorlu lekelerden kolaylıkla arınır. Cildi tahriş etmeden, zarar vermeden ve kalıntı bırakmadan kıyafetleri temizler. Elde yıkamaya da uygun olan ürün cilt üzerinde hassaslaşma yapmadan nazik bir kullanım imkânı sunar. İlk yıkamada fark edilen zorlu leke geçirme özelliği ve rahatlatıcı kokusu ile sıklıkla tercih edilen bir üründür. Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml yorumları ile ürünle ilgili birçok bilgiye ve deneyime sahip olabilirsiniz. Rahat bir kullanıma sahip olan ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml kullananlar tarafından yapılan öneri ve bilgiler ile kararınızı kolayca vererek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Görüşleri göz önünde bulundurarak ürünü değerlendirdikten sonra satın alabilirsiniz.

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjan Fiyatları

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjan Fiyatları

Dalin sıvı çamaşır deterjanı 1500 ml fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bebekler ve çocukların hassas cildi için kullanılan ürün, çamaşırları soldurmadan temizler. Zor leke ve kirleri kolaylıkla iz bırakmadan geçirir. Bebek giysilerinde oluşabilecek mama, yemek gibi lekeler kolayca arınır. Deterjan kıyafetlerinizden hızlıca durulanır. Güzel ve rahatlatıcı bir koku bırakır. Yağ ve kir gibi en zor lekeleri bile geçirme özelliğine sahip olan ürün, birçok anne tarafından bebekleri için güvenle tercih edilir. Ürün 1,5 kg ağırlığına sahiptir. Bu sayede uzun bir kullanım imkânı elde edilir. Yeni doğan bebeklerin çamaşır, giysi ve nevresim takımları için güvenle tercih edebileceğiniz ürün boya içermeyen yapısı ile kullanıma uygundur. Dalin sıvı deterjan 1500 ml fiyatı sağladığı avantaj ile Trendyol üzerinden güvenle ürünü sipariş edebilir, kolayca sahip olabilirsiniz.