Dalin Kolay Tarama Spreyi 200ml

107,40 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
4. Ürüne %3 İndirim
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119 TL107,99 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Kolay Tarama Spreyi 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BayBaby Satıcı Ünvanı: BAYLAN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0155038364900015 Vergi Kimlik Numarası: 1550383649
    Bu ürün BayBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Kolay Tarama Sprey 200ml Badem Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi 200 ml Havlu ile nemi alınmış veya kuru saça saç diplerine gelmeyecek şekilde uygulayın ve tarayın. Durulamaya gerek yoktur. Badem Özü ve Panthenol içerir Dalin Kolay Tarama Saç Spreyi Badem Özlü Dalin "Kolay Tarama Spreyi" çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. Özel formülü ile zor taranan, karışmış, düğüm olmuş saçların taranmasını kolaylaştırır. Saça yumuşaklık verir. Hem ıslak hem de kuru saça uygulanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Badem özü ve panthenol ile zenginleşen yumuşak yeni formül
  • karışmış saçların kolay taranmasını sağlarken,saça yumuşaklık ve parlaklık verir.%95 doğal kökenli içeriği sahiptir.%0 – (paraben, boya, SLS, SLES, alkol, phenoxyethanol) İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Dalin Kolay Tarama Spreyi 200 ml

Saç taramak, doğru bir ürün tercih edilmediğinde içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu yüzden aileler çocuklarının saçları için Dalin kolay tarama spreyi 200 ml ürününü tercih ederler. Ailelerin küçük çocuklarının saçlarını tararken ihtiyaç duydukları, doğal ve zararsız içeriklerdir. Aileler, doğru ürünü seçmek için arayışta olur. Hem zararsız ve doğal hem de çocuğunun severek kullanacağı bir ürün olsun isterler. Arayışlarının sonucu olarak da hem kokusuyla hem de doğal içeriğiyle Dalin kolay tarama spreyi badem yağlı 200 ml sıklıkla tercih edilir. Badem özlü içeriği saçları sağlıklı bir şekilde uzatır, saçtaki ölü hücreleri temizler ve canlı bir görünüm sağlar. Bu sayede mis gibi kokan ve yumuşak bir saç elde edilir. Sizler de çocuklarınızın saçlarını bu ürünle kolay bir şekilde tarayabilirsiniz.

  • %95 doğal köken
  • Yumuşacık saçlar
  • Kolay tarama

Dalin Saç Tarama Spreyi İçeriği ve Kullanım Şekli

Dalin Saç Tarama Spreyi İçeriği ve Kullanım Şekli

Saç karmaşıklığı, duştan çıktığınızda ya da yeni uyandığınızda büyükten küçüğe herkes için bir sorun teşkil eder. Büyükler de çocuklar da bu durumdan oldukça rahatsızdır. Kolay tarama spreyi Dalin çocuklarınıza özel geliştirilmiş bir formül olsa da büyükler de bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanır. Ürün, saçların acımadan kolayca taranmasını ve mis gibi kokmasını sağlar. Tüm bunları sağlarken içeriğinin %95 doğal kökenli olmasıyla sizleri cilde egzama ve tahriş gibi zararları olan paraben, boya, sls ve alkolden korumayı hedefler ve içeriğinde bulundurmaz. Bunun yerine tahriş olan cilde yatıştırıcılığı ile bilinen ve nem kazandıran panthenol ile saça canlılık getiren badem özü bulundurur. Dalin kolay tarama spreyi ıslak saça havlunuz ile ıslaklığını alarak kuru saça da saç diplerine gelmeyecek şekilde ve durulamanıza gerek kalmadan uygulanır.

Bütçenize Uygun Dalin Saç Tarama Spreyi Fiyatı

Bütçenize Uygun Dalin Saç Tarama Spreyi Fiyatı

Aileler çocuklarının saçlarını tararken içeriği ve fiyatı uygun bir ürün isterler. Bu yüzden Dalin kolay tarama spreyi 200 ml fiyatı makul düzeylerde tutulur. Zararsız ve saçları yumuşatıp kolay taranmasını sağlayan içerikler barındırır. Buradaki amaçları müşterilerinin istediği ürüne uygun fiyatta sahip olmalarını istemesidir. Aileler de Dalin kolay tarama spreyi ürününü hem fiyatının uygun olması hem de içerisindeki ürün bileşenlerinin güvenilirliği sayesinde bebeklerinin, çocuklarının ve kendilerinin saçlarına tercih ederler. Karışmış saçlar kolayca taranır, yumuşar ve güneşten kopup saçlarınıza gelmişçesine bir parıltı verir. Badem yağı cilt ürünlerinde içerisindeki antioksidandan ötürü oldukça tercih edilen bir bileşendir. Ürün içerisinde cildi besleyen vitamin ve mineraller vardır. Bu da düzenli kullanımda cildi besler. Bu ürün sayesinde kendinizin ve çocuklarınızın saçına iyi bir bakım sağlamış olursunuz.

Dalin Saç Tarama Spreyi Müşteri Yorumları

Dalin Saç Tarama Spreyi Müşteri Yorumları

Hem çocuklarda hem de kendinizde güvenerek tercih edebileceğiniz bu ürün birçok özelliğiyle dikkat çeker. Karışmış saçlarınızı tararken kolaylık sağlar, yumuşatmak için ayrıca çaba sarf etmenize gerek kalmadan saçlarınızı açar. Badem özlü olmasıyla canlılık getirir ve doğal içeriği sayesinde cildinizde bir sorun yaşatmaz. Artık karışmış saçlarınız çocuklarınız ve sizlerin hayatınızı zorlamaz. Ürün hakkında deneyimli müşterilerin yapmış olduğu değerlendirmeler ve yorumlar bulunur. Siz de Dalin kolay tarama spreyi 200 ml yorumların inceleyerek ürünün kullanımı hakkında çeşitli yorumları okuyabilir, detaylı fikir edinebilirsiniz. Ürün, sağladığı kolay tarama deneyimi ve besleyici içeriği ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün, sizi yormadan kolay bir kullanım sağlar. Siz de Dalin kolay tarama spreyi badem yağlı ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir, ürünü kolay ve güvenilir bir şekilde temin edebilirsiniz.