Dalbello Ddrs 70 Çocuk Kayak Ayakkabısı Yeşil

4.199,30 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 190
19
20
20,5
21
25
26
245
250
255
260
265
210
200
190
195

Ürün Bilgileri

Dalbello Ddrs 70 Çocuk Kayak Ayakkabısı Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kar Spor Satıcı Ünvanı: KAR GIDA İNŞAAT SPOR MALZEMELERİ VE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323010156200059 Vergi Kimlik Numarası: 3230101562
    Bu ürün Kar Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : DDRS707 - Dalbello - DDRS 70 - Çocuk - Kayak Ayakkabısı - Yeşil Kolayca esneyen Dalbello DRS 70, Dalbello'nun 10 yaş altı ve 12 yaş altı yarışçılar için en popüler yarış botudur. Ayak bileği, topuk, naviküler ve 5. metatars olmak üzere sorunlu bölgelerde dört konfor bölgesi oluşturmak için ayağın anatomik şeklini takip eden Contour 4 kabuğu ile uyum ve rahatlık ince ayarlanmıştır. Duruşu ve öne eğilmeyi ayarlamanın birçok yolu, bu botu yarış dünyasının derinliklerine inen gençler için harika bir bot haline getiriyor. Özellikler: Esnek: 70 Genişlik: Junior Last Örtüşen İnşaat PJ 9 Mikro Alu tokalar Kontur 4 Kabuk Örtüşen Tasarım İleri Yalın Kontrol Makro Raf Uzatma Özelliği Birlikte kalıplanmış, Bi-Enjeksiyon Dura-Grip Değiştirilebilir Burun/Topuklu Ayakkabılar Hızlı Makro Manşet Rafı Uzantısı Teknolojileri: KONTUR 4: - Ayağın anatomik hatlarını haritalandıran özel Dalbello yapı teknolojisi. Contour 4, 4 kritik uyum noktasında ince "konfor bölgeleri" oluşturur: ayak bileği, topuk, 5. metatars ve naviküler. Bu 4 noktada iç alt kabuğun içine kalıplanmış kabartma konturlar, yakın ve doğru bir uyum sağlar ve kabuk modifikasyonu ihtiyacını en aza indirir. ÖRTÜŞME TASARIMI: - 2 Parçalı Mimari: Bu yapı, özellikle aşırı hassasiyetin gerekli olduğu pistlerde olmak üzere geleneksel kayak stili için kullanılır. İLERİ DEĞİŞİM KONTROLÜ: - İleri eğim açısını değiştirmek için bagajın arka kısmında alt gövde ile manşet arasına İLERİ DEĞİŞİM kontrol takozları yerleştirilebilir. ALÜMİNYUM TOKALAR: - Tüm koleksiyonda, kolay kullanım için ergonomik olarak tasarlanmış güçlü ve hafif alüminyum tokalar bulunur. MİKRO TOKALAR: - Kayakçıların daha kesin bir uyum için toka kapatma gerginliğine hassas bir şekilde "ince ayar" yapmasına olanak tanır. MAKRO RAF UZATMA ÖZELLİĞİ: - Kayakçıların botun kapatma çevresini tüm bacak şekillerine ve boyutlarına uyarlamasına olanak tanır. BİRLİKTE KALIPLANMIŞ, İKİLİ ENJEKSİYON: - Bİ-Enjeksiyon teknolojisi 2 farklı yoğunluktaki polimeri moleküler olarak tek bir yapıya bağlar
  • Kolayca esneme ve açma/kapama işlevselliği için üst kısımdaki daha yumuşak plastik paneller, yönlendirme ve kontrol için sert plastik bir çerçeveyle çevrelenmiştir. DURA-GRIP DEĞİŞTİRİLEBİLİR AYAK PARÇALARI / TOPUKLAR: - Uzun süreli bot tabanı aşınması için dayanıklı, yüksek dayanıklılığa sahip poliüretan bileşik parmak uçları ve topuklar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver